• Со попуст
  • Неодамнешно
Whlmyh Едноставен стил на чевли за чевли, железо мултифункционално складирање на чевли за складирање кула за завршување на решетката, погоден за ходници, влезови, хот?

Whlmyh Едноставен стил на чевли за чевли, железо мултифункционално складирање на чевли за складирање кула за завршување на решетката,

 
DEN 744.00

Количината на стоката
Това е достапна

Користете : Повеќе димензии, идеални за вашиот дом, лесен за инсталирање, едно лице може да заврши Употреба на решетки за чевли : Погодно за сите видови семејства, како што се ходници, дневни соби, спални соби, лавици за чевли, лавици за складирање, лавици за прикажување. Карактеристики на решетката за чевли : Исклучителна изработка, стабилна структура, заштеда на простор и подобрување на користењето. Дизајн на решетки за чевли : едноставен и уметнички. Материјал за решетки за чевли : комбинација на железо и цврсто дрво. Добредојдовте во мојата продавница. Различни стилови на лавици за чевли се достапни за да изберете. Ако ви требаат повеќе украси за домови, можете да пребарувате и да одите во мојата продавница за да купите, ви благодарам за поддршката! Добредојдовте во физичката продавница, нашата гаранција за квалитет на производот, ве молиме бидете сигурни дека купувачите на купови се внимателно дизајнирани за да им обезбедат на потрошувачите убаво дизајнирани предмети за домаќинството, овој производ е полн со модерно линиски уметнички смисла, убава и привлечна, поставена на тремот на вашата дневна соба, Само прекрасна сценографија е информација за производот : : Име на производот : Едноставен чевли Rack Product Боја : Whiteproduct Материјал : Цврсто дрво + Ironелезо уметности : Должина 93см / 93смкатегорија : 3 слоеви, 4 слоја, 5 слоеви Продукција Големина : 3 слоеви 56 56 см високи, 4 слоеви Висока 76 см, 5 слоја 96 см Висока ширина : 29cmcommomdity Пакување : Инсталација за расклопување Производ : Потребна инсталација (Обезбедете упатства за инсталација) Содржина на пакет : Само решетката за чевли.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата