• Со попуст
  • Неодамнешно
УТИЛНИ 50 ПАРЧИЊА Торбички За Пијалоци За Возрасни Со Индивидуално Завиткани Шарени Сламки, Вреќи За Пијалаци Со Патент Што Може Да Се Затворат Со Повеќе Текстови - ?

УТИЛНИ 50 ПАРЧИЊА Торбички За Пијалоци За Возрасни Со Индивидуално Завиткани Шарени Сламки, Вреќи За Пијалаци Со Патент Што

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

ЗАБАВА ВО СТИЛ - Со Торбички За Комунални Пијалоци, можете да ги носите вашите омилени пијалоци со вас каде и да одите Поединечно завитканите сламки го прават споделувањето похигиенско од кога било досега, а патентот што може да се затвори гарантира дека вашите пијалоци ќе останат свежи. ЗАБАВНИ И ПРАЗНИЧНИ ДИЗАЈНИ : овие пластични торбички за пиење се отпечатени со зборови поврзани со забавата, кои се јасни и не се лесни за бледнеење по повторна употреба и миење. Тие не само што можат да направат вашите пијалоци да изгледаат попривлечно, туку и да создадат енергична атмосфера за вашите забави. СО СЛАМА : Торбичките За Пијалоци ви олеснуваат да ги носите омилените пијалоци со вас во движење! Секоја торбичка доаѓа со практична инка и поединечно завиткани сламки, што ги прави совршени за пакување во вашата корпа за пикник, носење на плажа или носење на работа. ЛЕСНО ЗА ПОВТОРНА УПОТРЕБА : овие торбички за пијалоци за повеќекратна употреба се направени од материјали без БПА и можат да се користат повеќе пати. Чувајте ги во вашиот автомобил, торба за вежбање или кујнски шкаф за секогаш да имате ладни пијалоци или закуски на готовс.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата