• Со попуст
  • Неодамнешно
Секач за мелење на челик во волфрам, индустриски материјали за рутер од 10 парчиња рутер за гравура на рутерот малку сигурен за алатка за гравура

Секач за мелење на челик во волфрам, индустриски материјали за рутер од 10 парчиња рутер за гравура на рутерот малку сигурен за алатка за гравура

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Супер силна анти -обврзничка цврстина и отпорност на абразија, мелење на огледало со висока можност, масна и чиста Супер силна анти -обврзничка цврстина и отпорност на абразија, мелење на огледало со висока можност, масна и чиста. Направено од висококвалитетен челичен материјал од волфрам, цврст и отпорен на абење, издржлив за употреба. 10 парчиња рутер бит се достапни за употреба. Стабилна и чиста обработка на гравура на метал, без закопчиња, лесно работење и висока ефикасност на работата. Голем чип флејта, високо прецизно отстранување на мазни чипови од 90 °; Добра изведба, долг животен век, практичен за употреба. Супер силна анти -обврзничка цврстина и отпорност на абразија, мелење на огледало со висока можност, масна и чиста. Супер силна анти -обврзничка цврстина и отпорност на абразија, мелење на огледало со висока можност, масна и чиста. Направено од висококвалитетен челичен материјал од волфрам, цврст и отпорен на абење, издржлив за употреба. 10 парчиња рутер бит се достапни за употреба. Стабилна и чиста обработка на гравура на метал, без закопчиња, лесно работење и висока ефикасност на работата. Голем чип флејта, високо прецизно отстранување на мазни чипови од 90 °; Добра изведба, долг животен век, практичен за употреба. Супер силна анти -засилување на тврдоста и отпорност на абразија, мелење со високо -прецизно огледало, масно и чисто. Стабилна и чиста обработка на гравура на метал, без закопчиња, лесно работење и висока ефикасност на работата. Голем чип флејта, високо прецизно отстранување на мазни чипови од 90 °; добри перформанси, долг животен век, практичен за употреба.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Router Bit
Material:
Tungsten Steel
Shank Diameter:
Approx. 3.175mm / 0.1in
Angle:
90°
Applicable Machine Tool:
Grinding Machine
Size Chart:
 Item DegreeTip  DL  90° x 0.1mm 90 0.1mm / 0.004in 3.175mm / 0.1in 37mm / 1.5in 90° x 0.2mm 90 0.2mm / 0.008in 3.175mm / 0.1in 37mm / 1.5in 90° x 0.3mm 90 0.3mm / 0.012in 3.175mm / 0.1in 37mm / 1.5in :
Package List:
10 x Router Bit:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Слични производи во категоријата