• Со попуст
  • Неодамнешно
OKLUCK Ultra-Thin LED Recessed Spot Lights for Ceiling Daylight White Ceiling Downlights with Transformers, IP44 Bathroom Spot Lights 3000K/4000K/6000K AC110-240V not Fire-Rated Baffle Trim (Color :

OKLUCK Ultra-Thin LED Recessed Spot Lights for Ceiling Daylight White Ceiling Downlights with Transformers, IP44 Bathroom Spot Lights

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Широк спектар на апликации, светлината може да задоволи разни потреби на спални соби, дневни простории, кујнски острови, коридори, набавки, влезови, подруми и други простори и совршено одговара на вашиот покрив и таванот Долг животен век од 30000 H, пониски трошоци за одржување и ниска потрошувачка на енергија, заштедувајќи 90% енергија. Сертифицирани, што ги гарантираше алуминиумските вдлабнати светла заштита од корозија и спречување на 'рѓа; Вид на ИЦ, кој беше одобрена за директен контакт со изолација, нема потреба од лименки за тенџере. Ултра-тенкиот LED нафтен нафта вдлабнатина бара само дозвола од 3 инчи на таванскиот простор, совршен за ограничени вселенски тавани. Безбедносни перформанси, дозволувајќи контакт со изолацијата на таванот, односно кутијата за спојување е заштитено од топлина. Погодно за сите видови на тавани и греди. Нема да започне оган на простори на покрив или надземни зраци. Широк спектар на апликации, светлината може да задоволи разни потреби на спални соби, дневни простории, кујнски острови, коридори, набавки, влезови, подруми и други простори и совршено одговара на вашиот покрив и таванот. Долг животен век од 30000 H, пониски трошоци за одржување и ниска потрошувачка на енергија, заштедувајќи 90% енергија. Сертифицирани, што ги гарантираше алуминиумските вдлабнати светла заштита од корозија и спречување на 'рѓа; Вид на ИЦ, кој беше одобрена за директен контакт со изолација, нема потреба од лименки за тенџере. Ултра-тенкиот LED нафтен нафта вдлабнатина бара само дозвола од 3 инчи на таванскиот простор, совршен за ограничени вселенски тавани. Безбедносни перформанси, дозволувајќи контакт со изолацијата на таванот, односно кутијата за спојување е заштитено од топлина. Погодно за сите видови на тавани и греди. Нема да започне оган на простори на покрив или надземни зраци.


Клучни карактеристики

●Power:
3W, 6W, 9W, 12W, 18W
●Input Voltage:
110V-240V AC 50/60Hz
●Emitting Color:
White light, Warm light, Neutral light
●Light Source:
LED
●Dimmable:
Not Dimmable
●Brightness:
80LM/W
●Material Type:
Aluminum+Flame Retardant PC
●Size:
Please check the related pictures.
●Beam Angle:
30°
●Waterproof rating:
IP44 waterproof
●Gross weight of goods:
200g
●Meets Highest Industry Standards:
,
★What You Can Get:
1 x Downlight:
1 x accessories:
【About the series】:
Welcome to visit our store and buy our specially designed quality products. If you have any questions about our products and services, please feel free to contact us and we will be here to help you. :

Слични производи во категоријата