• Со попуст
  • Неодамнешно
Stobok 1pc дисплеј решетката за десктоп за накит Организатор полица полица Исклучителна накит држач обетка е приказ стои ѓердан е приказ на накит за складирање на наки?

Stobok 1pc дисплеј решетката за десктоп за накит Организатор полица полица Исклучителна накит држач обетка е приказ стои ѓердан е приказ

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Фланел Стенд на екранот на ѓердан- Компактна големина, без да заземате премногу простор кога користите. Полка за организатор на работната површина- Складирањето за накит и решетката за прикажување може да ги задржи обетките, ѓердан и нараквица за да избегнете неред. Решетката за накит- ( : решетката за складирање на накит и прикажување може да ги задржи обетките, ѓердан и нараквица за да избегнете неред. Штанд за приказ на чакер- лесен начин за создавање одличен изглед на вашиот приказ на накит. мал и не зазема многу простор кога е во употреба. Стенд за приказ на ѓердан- Компактна големина, без да заземате премногу простор при употреба За да избегнете неред. Рак за накит- ( : решетката за складирање на накит и прикажување може да ги задржи обетките, ѓердан и нараквица за да избегнете неред. - Волуменот е мал и не зазема многу простор кога е во употреба. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики за складирање на накит - Материјал : Фланел + композитен табла за приказ на накит.20 Инч ѓердан од нишало. - Специјално дизајниран за ѓердан, приврзок и друг накит за складирање на накит.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата