• Со попуст
  • Неодамнешно
АМЕТРИК 102B15 ISO 20B-1 SPROCKER 15 заби 166,5 mm O.D. , 118 mm Hub Dia, 45 mm вкупна ширина, 015 заби, челик 65 mm H8 Bore, 18x4.4 Keyway M12 завртки, 102B15.65 Ametric Dest No., 297999 SKU No.

АМЕТРИК 102B15 ISO 20B-1 SPROCKER 15 заби 166,5 mm O.D. , 118 mm Hub Dia, 45 mm вкупна ширина, 015 заби, челик 65 mm H8 Bore, 18x4.4

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

1-011-102 B1565 Број на дел од америк. 102 B15 ISO 20 B-1 SPROCKET 15 заби ISO бр. 20Б челичен центар. Ширина на забите од 18 мм (Б1). 166,5 мм надворешен дијаметар (приближен) (ДЕ).65 Број на дел од америк. 102 B15 ISO 20 B-1 SPROCKET 15 заби ISO бр. 20Б челичен центар. Ширина на забите од 18 мм (Б1). 166,5 мм надворешен дијаметар (приближен) (ДЕ).65 Амеметриски дел број 297999 SKU Број Ние ги користиме објавените стапки на испорака на e Bay/ Ние не ги обележуваме овие обвиненија. Ве молиме, потврдете ги таксите за испорака пред да нарачате. Ова е оригинален неискористен америчен производ директно од производителот Американска метричка корпорација. Прикажаните фотографии се само општа претстава на списокот на производи. Контактирајте го Америк за детали. Ако не ја видите големината на вашата потреба, прашајте. Ние опфаќаме над 730.000 компоненти на машини. 65 mm Bore 102 B15 ISO 20 B-1 SPROCKET 15 заби ISO No. 20b Shigle Hub Sprocket за америчен број 102 синџир на единечно влакно со 31,75мм терен 19,56мм ширина на ролерот 19.05мм ролери дијаметар од 18мм со ширина на забите на забите од 18мм со ширина на забите на забите од 18мм, со ширина на забите на забите од 18мм, 18мм, ширина на забите на забите од 18мм, ширина на забите на забите од 18мм, 18мм, ширина на забите на забите (Б1) 166,5 мм надвор од дијаметарот ( Приближен) (DE) 118 mm Hub Дијаметар (DN) 45 mm Вкупна ширина (A) 015 Заби челик 65 mm H8 Bore, 18x4.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата