• Со попуст
  • Неодамнешно
NZDY тивок вентилатор на таванот со LED светло дрво со далечински управувач Реверзибилно време на моторот затемнет лустер тавански вентилатор за спална соба, дневна с

NZDY тивок вентилатор на таванот со LED светло дрво со далечински управувач Реверзибилно време на моторот затемнет лустер тавански

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Област на примена : Детска соба, градинка, спална соба, дневна соба, трпезарија, балкон, мала спална соба, ходник, мала дневна соба и др Спалната соба е опремена со ладни ламби за вентилатори, а топол и свеж ветер ве прави да се чувствувате свежо и удобно Природно. LED заштеда на енергија : LED-изворот на светлина за заштеда на енергија се совпаѓа со акрилна абажур за да испушти светла и удобна светлина со мала потрошувачка на енергија. Интелигентен тајминг : 1/2/4 часа е по избор. Поставете време пред спиење, спиење мирно, автоматски затворено во однапред одредено време, операцијата за намалување на бучавата на моторот на конверзија на фреквенцијата на фреквенцијата, незамисливата тишина е посоодветно за постари лица, бремени жени и мали деца. Три бои ја менуваат светлината : може да прилагоди топла бела светлина, природна светлина и позитивна бела светлина. Може да се прилагоди во секое време според вашите потреби. Светлината е мека. Четири сезони Универзална, Заштеда на енергија : Поддршка напред и обратна двојна ротација, еден клуч за прилагодување на изедначување на температурата во собната температура, конверзија на фреквенција Шест регулатива на брзината на менувачот, заштедете енергија и електрична енергија. Област на примена : Детска соба, градинка, спална соба, дневна соба, трпезарија, балкон, мала спална соба, ходник, мала дневна соба и др. Спалната соба е опремена со ладни ламби за вентилатори, а топол и свеж ветер ве прави да се чувствувате свежо и удобно Природно. LED заштеда на енергија : LED-изворот на светлина за заштеда на енергија се совпаѓа со акрилна абажур за да испушти светла и удобна светлина со мала потрошувачка на енергија. Интелигентен тајминг : 1/2/4 часа е по избор. Поставете време пред спиење, спиење мирно, автоматски затворено во однапред одредено време, операцијата за намалување на бучавата на моторот на конверзија на фреквенцијата на фреквенцијата, незамисливата тишина е посоодветно за постари лица, бремени жени и мали деца. Три бои ја менуваат светлината : може да прилагоди топла бела светлина, природна светлина и позитивна бела светлина. Може да се прилагоди во секое време според вашите потреби. Светлината е мека. Четири сезони Универзална, Заштеда на енергија : Поддршка напред и обратна двојна ротација, еден клуч за прилагодување на изедначување на температурата во собната температура, конверзија на фреквенција Шест регулатива на брзината на менувачот, заштедете енергија и електрична енергија.


Клучни карактеристики

· Style:
Modern
· Applicable Space:
Living Room, Kitchen, Dining Room, Corridor, Bedroom, Lounge, Children's Room, Office, Study, Etc.
· Color:
Brown
· Material:
Wrought Iron + Acrylic + Wooden Fan Blade
· Control:
Remote Control/Wall Control
· Light Source:
Led
· Voltage:
200V-240V
· Color Temperature:
Dimming -3000K-6500K
· Power:
72W
· Irradiation Area:
15-30㎡
· Size:
51.9X17.7 Inches 132X45Cm (D * H)
· Wind Speed Gear:
6 Gears Frequency Conversion
· Timing:
1H/2H/4H
· Positive and Negative Rotation:
Support
the Package Includes:
1 × Fan with Light:
1 × Remote Control:
2 × Fan Boom (12.5Cm/25Cm):
Warm Suestions:
1. for Safety Reasons, Please Install Lighting Equipment under the Guidance of an Expert or Hire an Electrician to Install It.:
2. Please Turn off All Power Before Installation.:
3. Due to the Difference of Light and Display, the Color of the Product Picture and the Actual Product May Be Different, and the Actual Product Shall Prevail.:
4. After-Sales Service:
Please Check When You Receive the Package. If the Item is Damaged or Lost, We Will Resend It for You Free of Charge. Please Feel Free to Purchase.

Слични производи во категоријата