• Со попуст
  • Неодамнешно
АРТИБЕТЕР 4 парчиња Додатоци За Складирање Кади Канцелариски Контејнер Држачи За Шминка Држач И Канцелариски Материјал Шуплив Тенџере Гел Десктоп чаша Училишен О?

АРТИБЕТЕР 4 парчиња Додатоци За Складирање Кади Канцелариски Контејнер Држачи За Шминка Држач И Канцелариски Материјал Шуплив

 
DEN 566.24

Количината на стоката
Това е достапна

железо Држачи За Шупливи Чаши За Моливи : држачот за пенкало е изработен од железен материјал, благ по текстура, удобен и убав. Држачи за метални Моливи : Одлично за домашна и канцелариска употреба, може да држи пенкала гуми за бришење моливи. Кофа Со Четка За сликање : нема да зазема многу простор на клупи, шалтери или маси. Метална Мрежеста Чаша Со Моливи : Најдобро за држење мали дневни работи и одржување на организирана работна површина. Канцелариски Сад : Главно изработен од железен материјал, држачот за пенкало е безбеден и , нежен и практичен. Список на пакети 1 х Карактеристики на контејнерот со пенкало-Најдобро за држење мали дневни работи и нивно организирање на работната површина. - Одлично за домашна и канцелариска употреба, може да држи пенкала гуми за бришење моливи. - Совршен држач за моливи, може да се користи и за држење козметика и други ситници. - Боја : Црн Материјал : Големина На Железо : Околу 15, 00Х10, 50Х10, 00см/5, 89Х4, 13Х3, 93ин-тенџерето е доволно високо за да држи високи резерви на биро како ножици и владетели . - Главно изработен од железен материјал, држачот за пенкало е безбеден и , нежен и практичен.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата