• Со попуст
  • Неодамнешно
Gooacc - GRC -34 Прицврстувач за прицврстувач за прицврстувачи на браник со 18 најпопуларни големини автоматско притискање на пинот за Бенз, БМВ, Тојота, Хонда, Субару, Нис?

Gooacc - GRC -34 Прицврстувач за прицврстувач за прицврстувачи на браник со 18 најпопуларни големини автоматско притискање на пинот за

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

18 најчеста големина : клиповите за прицврстувач на Gooacc се погодни за Mercedes Benz, BMW, Toyota, Honda, Subaru, Nissan, Mazda, Lancer за точна замена Не само за автомобилите што ги спомнуваме, ако големината и формата ги исполнуваат вашите барања, исто така работи добро. Широко примена : Тезите на притискање на клипови се користат за клипови за тело на автомобили, држач за трим панели, прицврстувач на вратите, клипови на вратите, клипови за браник, клипови за фидер, обвивка на моторот и замена на држачи за штитници. Секогаш опфаќа некои апликации вклучуваат телекомуникациска опрема, моторни возила, домашни уреди, мебел и електрична опрема. Отстранувач на автоматски прицврстувачи на бонус - ви овозможуваат брзо и лесно да ги отстраните клиповите на панелот на вратата на автомобилот и клиповите за тапацир, без да им натегнете оштетување на нив. Лесен пристап во ограничени области. Асортиман на прицврстувач на врвен квалитет : Завртки за притискање на гуоак се изработени од тешка пластика и најлон, што е силно, стабилно и отпорно на вибрации, не би се скршиле или пукаат лесно. Забелешка : Gooacc нуди јасни слики за вашата референца, проверете ја големината, типот и формата за да бидете сигурни дека предметот е оној што ви треба. Ако има проблем по продажбата, како што е несоодветна големина и форма, ве молиме испратете ни е -пошта директно, ние ќе понудиме 100% задоволителна услуга. 18 најчеста големина : клиповите за прицврстувач на Gooacc се погодни за Mercedes Benz, BMW, Toyota, Honda, Subaru, Nissan, Mazda, Lancer за точна замена. Не само за автомобилите што ги спомнуваме, ако големината и формата ги исполнуваат вашите барања, исто така работи добро. Широко примена : Тезите на притискање на клипови се користат за клипови за тело на автомобили, држач за трим панели, прицврстувач на вратите, клипови на вратите, клипови за браник, клипови за фидер, обвивка на моторот и замена на држачи за штитници. Секогаш опфаќа некои апликации вклучуваат телекомуникациска опрема, моторни возила, домашни уреди, мебел и електрична опрема.


Клучни карактеристики

Package Includes:
360 pcs /set. Material

Слични производи во категоријата