• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет за филтрирање за одржување на CFKIT за натоварувачи на Case 580C W/G207D Eng.

Комплет за филтрирање за одржување на CFKIT за натоварувачи на Case 580C W/G207D Eng.

 
DEN 1520.00

Количината на стоката
Това е достапна

Случај за апликација 580 C натоварувачи w/G207 D мотор Вклучени филтри : (1) Lube го заменува A146696 (1) хид. Заменува D75831 (1) управувачот на електрична енергија го заменува A42242 (1) P. горивото го заменува A39868 (1) S. Горивото го заменува A39867 (1) Воздухот го заменува A42274. По набавката, филтрите може да се разликуваат помеѓу Доналдсон, Флитгард, Балдвин, сигурен филтер, хифи и wix. Со CFKIT, ќе добиете висококвалитетни филтри од најпознатите брендови. Случај за апликација 580 C натоварувачи w/G207 D мотор. Вклучени филтри : (1) Lube го заменува A146696 (1) хид. Заменува D75831 (1) управувачот на електрична енергија го заменува A42242 (1) P. горивото го заменува A39868 (1) S. Горивото го заменува A39867 (1) Воздухот го заменува A42274. По набавката, филтрите може да се разликуваат помеѓу Доналдсон, Флитгард, Балдвин, сигурен филтер, хифи и wix. Со CFKIT, ќе добиете висококвалитетни филтри од најпознатите брендови.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата