• Со попуст
  • Неодамнешно
Вемун Кујнски Прстени Дрвен Штанд Монтиран На Ѕид Боемски Ткаени Декоративни Додатоци Рачен Прстен Дизајн На Туш За Бања Јаже За Складирање Држач За Држач За Бања ?

Вемун Кујнски Прстени Дрвен Штанд Монтиран На Ѕид Боемски Ткаени Декоративни Додатоци Рачен Прстен Дизајн На Туш За Бања Јаже За Складирање

 
DEN 505.60

Количината на стоката
Това е достапна

РЕШЕТКАТА ЗА КРПИ ВО РУСТИКАЛЕН СТИЛ решетката за крпи е бањи каде што просторот е ограничен Неговата компактна природа го прави добро решение за закачување крпи за бања. ПЕШКИР РЕШЕТКАТА изработен е од висококвалитетен и анти-абен материјал, практичен и за долгорочна употреба. ПРСТЕНИ за КРПИ Произведени со врвен материјал, декоративната и практична решетка за крпи не е лесна за. ДОДАТОЦИ за БАЊА изработен е од висококвалитетен и анти-абен материјал, практичен и за долгорочна употреба. ЛЕПЛИВ ПЕШКИР прстен на декорација и практичност, едноставна и не монотона, практична. Пакетот Вклучува 1 x Карактеристики На Решетката За Крпи-Големина : 16, 00Х16, 00Х1, 00см/6, 29Х6, 29Х0 закачалка за крпи за бања. -Рачно изработена, прецизна изработка, носивост, лесна за употреба, за создавање практични решетки за складирање на ткиво во домаќинството декоративен држач за крпи. - Материјал : Железо, јаже бохемиски стил пешкир решетката-на декорација и практичност, едноставен и не монотон, практичен прстен за пешкир. - Произведен со врвен материјал, декоративната и практичната решетка за крпи не е лесна за прстените за крпи. - Решетката за крпи е бањи каде што просторот е ограничен. Неговата компактна природа го прави добро решение за закачување крпи за бања закачалка за крпи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата