• Со попуст
  • Неодамнешно
Предиво 1 еез Еднократна Решетка За Крпи Држач За Крпи Монтиран На Ѕид Висечки Полици За Складирање Метална Решетка За Складирање Од Нерѓосувачки Челик Решетка За ?

Предиво 1 еез Еднократна Решетка За Крпи Држач За Крпи Монтиран На Ѕид Висечки Полици За Складирање Метална Решетка За Складирање

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Организатор на бања : добра алатка за уредување на пешкирот во вашата бања Решетка за Складирање бања : Европски ретро стил. Решетка за складирање : лесен за инсталирање ѕиден држач за да ве води да ги завршите упатствата за инсталација. Држач За Организатор На крпи : тој е совршен организатор на решетката за складирање и за вашата кујна. Висечка Решетка За Складирање : многу е лесен и удобен за инсталирање и употреба. Пакет Листа 1 х Карактеристики На решетката за крпи во двете простории-многу е лесно и погодно да се инсталира и користи држач за складирање крпи. - Тоа е совршен организатор на решетката за складирање за вашата кујна, исто така, држач за крпи за бања. - Едноставниот дизајн и совршената изработка го прават практичен во употреба метални лавици за складирање. - Боја : Сиви шипки за крпи - добра алатка за уредување на пешкирот во држачот за организатор на крпи за бања. - Големина : 50х7х5см/19, 65х2, 75х1 решетка за сушење крпи. - Материјал : бакарна закачалка за крпи за бања - Изработена од материјал, издржлива и временска употреба висечка решетка за складирање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата