• Со попуст
  • Неодамнешно
-Скул, складирање на пешкири за пешкири современ стил мулти-функција Easpace Aluminum Black Bark Double Pole со кука лесен за инсталирање на домашен мултифункционален wallиден рак/дол

-Скул, складирање на пешкири за пешкири современ стил мулти-функција Easpace Aluminum Black Bark Double Pole со кука лесен за инсталирање на

 
DEN 1216.48

Количината на стоката
Това е достапна

После продажба : Ако имате какви било прашања по приемот на стоката, ве молиме контактирајте не навреме, ќе ве контактираме во рок од 24 часа и еколошки материјали, исклучителна занаетчија, докажана влага и доказ за влага, ќе трае вечно, дури и во влажни околини. Мултифункционално складирање, носење на оптоварување, не само што може да складира и суви крпи, туку и да додаде модерно чувство во вашата бања. Моден дизајн, едноставна мода, дарежлива и елегантна, погодна за сите стилови на декорација и подобрување на квалитетот на животот. Има широк спектар на апликации и е многу погоден за бањи, тоалети, спални соби или каде било во домот, хотели и канцеларии на кои им е потребна решетка за пешкири. Добредојдовте во нашата продавница, ние сме многу среќни што ви служиме. Категорија на производи : решетка за крпи за бања; материјал : вселенски алуминиум; третман на површина : црна боја; Метод на инсталација : Перфорирана инсталација или инсталација без нокти (не е вклучен лепак без нокти); Спецификација : Двоен пол со кука; Должина : 40см, 40см, 40см, 40см, 40см, 40см, 40см, 40см, 40см, 40см, 40см, 40см, 40см, 40см, 50см, 60 см; Зошто да го изберете нашето раселување на wallидовите за пешкири, крпите не се лесни за лепење на wallидот, крпи кои се поинтимни од вашиот lубовник, одбиваат да се обесат на wallидот.


Клучни карактеристики

Double Pole with Hook;:
Length:
40Cm, 50Cm, 60Cm;
Why Choose Our Towel Rack:
Reasonable Wall Distance, Towels Are Not Easy to Stick to the Wall, Towels That Are More Intimate Than Your Lover, Refuse to Hang on the Wall.:
Creative Appearance Design, Elegant and Concise Shape, Fresh Color. Simple Design and Streamlined Appearance Will Become the Highlight of Your Home Decoration.:
Please Note:
Please Allow Slight Deviation in Manual Measurement Data.:
Due to the Difference in Monitor Display, the Actual Color May Be Slightly Different from the Image.:
This Product Contains:
Towel Rack*1. Punch Mounting Accessory Kit*1. (Does Not Include Nail-Free Glue)

Слични производи во категоријата