• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач за четки за заби Vebroert, монтиран, автоматски диспензери за паста за заби и држачи за четки за заби за бањи, диспензерот за паста за заби, постави организатор на ?

Држач за четки за заби Vebroert, монтиран, автоматски диспензери за паста за заби и држачи за четки за заби за бањи, диспензерот за паста

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Материјал : АБС, стр Боја : Бела и сива. Големина на производот : 13.3 инчи (одобрение). Голем капацитет. Погодно за инсталирање. Дизајн на магнетна превртена мозоци. Високи материјали за храна. Дизајн на магнетна висина : Магнетски наопаку чаши и виси за дизајн на четки за заби Функции како покритие за испоротнување на прав и брзо исцедување на вода. Засилениот магнет гарантира дека чашите се безбедносни прицврстени на држачот, никогаш не паѓаат и лесни за прибирање. Брзо исцедете, ефикасно чувајте ги четки за заби и чаши суви и чисти, користете поздраво. Автоматски диспендер за паста за заби : Овој држач за паста за заби за бања доаѓа со еден автоматски стискач на паста за заби. Диспензерот ја стиска совршената количина секој пат, спречувајќи губење на паста за заби и автоматски ви доделува паста за заби. Никогаш не грижете се за тоа како да стискате паста за заби. Мултифункционално складирање : Wallидот на држачот на четката за заби може да смести 3 чаши за семејна употреба, 4 слотови за четка за заби, повеќефункционални полици за инкорпорирање. Можете да ставите паста за заби, бричење, средство за чистење на лицето и козметика на големиот countertop. Покрај тоа, дополнителна фиока е дизајнирана да го чува вашиот кармин или други мали додатоци, кои можат да го одржат бројачот чист. Лесно за инсталирање : Диспензерот за паста за заби доаѓа со лепило налепници, кои можат брзо да се инсталираат без алатки, без вежба, без оштетување на wallидот, убава и зачувајте простор за бања. Можете да го инсталирате држачот на wallидот на четката за заби на мазен метал, како што се пластика, метал, дрво, керамика, огледало или wallид од плочки. "Висок квалитет и гаранција за живот : Изработено е од PP+ ABS, висококвалитетен полимер материјал со храна, издржлив и хигиенски. Може да ја почувствувате нејзината свилена површина и убави и исклучителни делови, многу пристоен подарок за вашите родители и пријатели. Ако сте Имајте какви било прашања по приемот на држачот за четки за заби на wallидот, ве молиме слободно контактирајте не. Дизајн на магнетна висина : Магнетски наопаку чаши и виси за дизајн на четки за заби Функции како покритие за испоротнување на прав и брзо исцедување на вода. Засилениот магнет гарантира дека чашите се безбедносни прицврстени на држачот, никогаш не паѓаат и лесни за прибирање. Брзо исцедете, ефикасно чувајте ги четки за заби и чаши суви и чисти, користете поздраво. Автоматски диспендер за паста за заби : Овој држач за паста за заби за бања доаѓа со еден автоматски стискач на паста за заби. Диспензерот ја стиска совршената количина секој пат, спречувајќи губење на паста за заби и автоматски ви доделува паста за заби. Никогаш не грижете се за тоа како да стискате паста за заби. Мултифункционално складирање : Wallидот на држачот на четката за заби може да смести 3 чаши за семејна употреба, 4 слотови за четка за заби, повеќефункционални полици за инкорпорирање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата