• Со попуст
  • Неодамнешно
Креативни Мириси Сива Бања Додатоци Сет - 4 Парче Бања Декор Во Собата За Дома, Бања Тоалет Во Собата Карактеристики Сапун Диспензерот, Држач За Четка За Заби , Тамбл?

Креативни Мириси Сива Бања Додатоци Сет - 4 Парче Бања Декор Во Собата За Дома, Бања Тоалет Во Собата Карактеристики Сапун Диспензерот,

 
DEN 638.88

Количината на стоката
Това е достапна

Комплетот За Бања е Изработен од Висококвалитетна Смола Моден Додаток За Бања : Колекцијата Со Четкан Никел Спортува Брусена Сива Завршница Надополнета Со Елегантно Стакло Со Крцкање, Овој Комплет Додатоци За Бања Сигурно Ќе Го Подигне Изгледот На Секој Декор Во Бањата И Дефинитивно Ќе Даде Смела Изјава!. Дизајнирани Да Траат : Овие Додатоци За Комплети За Бања Се Изработени Од Издржлива Тешка Смола Која Трае Со Години Без ' Рѓосување, Гарантирајќи Дека Ќе Ги Надминете Конкурентните Комплети За Декор За Бања. Голема Големина : Нашиот Комплет За Бања Е Дизајниран Да Одговара На Бања Со Која Било Големина И Погодно Да Заштеди На Премиум Простор Без Губење На Корисноста, Додека Сепак Успева Да Опслужува Повеќе Корисници; Диспензерот За Сапун Има Дијаметар Од 8,25 Х 3,75, Држач За Четка За Заби 4,25" Х 3,5" Х 2,25" Чаша За Гимнастик 3,5 Х 3,25 Во Дијаметар И Сад За Сапуница 1" Х 5" Х 4". Удобен Комплет За Дозер За Сапун За Бања : Широката Уста На Диспензерот Го Олеснува Полнењето; Држачот За Четка За Заби Има Два Слота За Погодност; Гимнастичар : Е Совршен За Плакнење По Четкање Или За Употреба Како Држач За Четка За Заби; Садот За Сапун Е Дизајниран Совршено Да Одговара На Сите Решетки Со Големина. Одлична Идеја За Подарок : Прекрасната Елегантна Амбалажа За Кутии За Подароци Ги Прави Комплетни Декоративните Комплети Додатоци За Бања, Одлични Се Како Сет За Подароци За Додатоци За Тоалет Или Пакувајте Го Со Други Луксузни Додатоци За Бања Декор На Декоративната Колекција Додатоци За Сребрена Бања! Кликнете На "додај Во Кошничка" Сега!. Комплетот За Бања е Изработен од Висококвалитетна Смола. Моден Додаток За Бања : Колекцијата Со Четкан Никел Спортува Брусена Сива Завршница Надополнета Со Елегантно Стакло Со Крцкање, Овој Комплет Додатоци За Бања Сигурно Ќе Го Подигне Изгледот На Секој Декор Во Бањата И Дефинитивно Ќе Даде Смела Изјава!. Дизајнирани Да Траат : Овие Додатоци За Комплети За Бања Се Изработени Од Издржлива Тешка Смола Која Трае Со Години Без ' Рѓосување, Гарантирајќи Дека Ќе Ги Надминете Конкурентните Комплети За Декор За Бања.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата