• Со попуст
  • Неодамнешно
QLSJ Чаша со мазна бања Тумблер, за Countertops на Vanity, исто така, одличен држач за пенкало за моливи и држач за четки за шминка

QLSJ Чаша со мазна бања Тумблер, за Countertops на Vanity, исто така, одличен држач за пенкало за моливи и држач за четки за шминка

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Мулти-употреба : Ефективната конструкција ви овозможува да ги зачувате четките за заби, паста за заби, четки за шминка, пенкала и разни предмети; на крајот на краиштата, вие сте новиот сопственик Квалитетни материјали : Висококвалитетниот дизајн има корист од декор на секоја бања. Материјалот е изработен од силна керамика и има за цел да трае вечно. Ако го барате современиот изглед, додадете го овој свеж додаток во вашиот мијалник за бања. Или разни предмети и чувајте ги организирани. Совршена големина : Tumbler : 10x8cm (4x3inch) и може да има 9 унца. Лесно за чистење : Безбедно за дневни намени и лесна за чистење, едноставно исплакнете и избришете со мека крпа. Најдобра услуга за клиенти : Вашето задоволство е целта на нашата услуга. Доколку не сте целосно задоволни, откако ќе го примите вашиот производ, од која било причина, можете да контактирате со нас. Мултифункционален QLSJ Tumbler : Современиот дизајн сорта за дизајн со разновидност на бања, може да и дадете на вашата бања или кујна допир на елегантно и благородно сеча. Тип : Tumblerspecification : Материјал : Ceramics Packaging Вклучува : Tumbler Cup X1 Note : Процесот на производство на керамички производи е многу комплициран, процесот на производство мора да се справи со рака (сликарство, декорации, итн.


Клучни карактеристики

Material:
Ceramics
packaging Includes:
 
Tumbler Cup X1:
note:
Ceramic Products Manufacturing Process Is Very Complicated,Production Process Must Be Deal With By Hand (Painting,Decals,Etc.),:
Please Don't Hesitate To Contact Us,If There Were Any Problem With Product Or Service,We Will Try Our Best To Help you.:

Слични производи во категоријата