• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач За Организатор За Чување Четки за заби пилипан, Држач За Четки За Заби За Брич, Маса За Суета Во Бањата, Железна Водоотпорна Заштита Од ' Рѓа Закривена Решетка ?

Држач За Организатор За Чување Четки за заби пилипан, Држач За Четки За Заби За Брич, Маса За Суета Во Бањата, Железна Водоотпорна

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

НЕЗАВИСЕН ДИЗАЈН : држачот за Четки за Заби ја прави вашата четка за заби лесна за достигнување, една преграда за една работа, избегнувајте мешање Железо : држачот За Четки за Заби е изработен од железен материјал, издржлив, водоотпорен и отпорен на ' рѓа, закривениот дизајн го прави држачот за четки за заби лесен за чистење. ЕДНОСТАВНОСТ : решетката За Четки за Заби е дизајнирана во модерен минималистички стил, изгледа одлично на работната површина или полицата во бањата и додава стил на вашиот декор. ЗАШТЕДЕТЕ ПРОСТОР : држачот за држач за Четки за Заби го олеснува одржувањето на вашата домашна четка за заби уредна и уредна, компактна е и пренослива и го заштедува просторот на работната површина. ПРИМЕНЛИВИ ПРЕДМЕТИ : држачот За Четки за Заби може да се користи како идеален простор за складирање на четки за заби, паста за заби, алатки за шминка, тоалети итн. НЕЗАВИСЕН ДИЗАЈН : држачот за Четки за Заби ја прави вашата четка за заби лесна за достигнување, една преграда за една работа, избегнувајте мешање. Железо : држачот За Четки за Заби е изработен од железен материјал, издржлив, водоотпорен и отпорен на ' рѓа, закривениот дизајн го прави држачот за четки за заби лесен за чистење.


Клучни карактеристики

Item Type:
Toothbrush Holder
Material:
Iron
Gross Weight:
400g/14.1oz
Package List:
1 x Toothbrush Holder

Слични производи во категоријата