• Со попуст
  • Неодамнешно
Кабилок Вода за греење на вода 15 парчиња силиконски држач за туширање рачен држач за глава за туширање, вшмукување чаша не-порозна преместувачка бања wallид фиксна р?

Кабилок Вода за греење на вода 15 парчиња силиконски држач за туширање рачен држач за глава за туширање, вшмукување чаша не-порозна преместувачка

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Сопственик на туш со дизајн на чаша за вшмукување, кој има посилна сила за адсорпција Направено со материјал со добар квалитет, издржлив и не е лесен за кршење. Силна еластичност и издржлив материјал, здрав и отпорен на абење, не е лесен за оштетување. Можете да ја поставите посакуваната висина како што сакате со преместување на главата за туширање. Лесно и едноставно за инсталирање, заштеда на простор, правење на вашата бања чиста и уредна. Сопственик на туш со дизајн на чаша за вшмукување, кој има посилна сила за адсорпција. Направено со материјал со добар квалитет, издржлив и не е лесен за кршење. Силна еластичност и издржлив материјал, здрав и отпорен на абење, не е лесен за оштетување. Можете да ја поставите посакуваната висина како што сакате со преместување на главата за туширање. Лесно и едноставно за инсталирање, заштеда на простор, правење на вашата бања чиста и уредна. Описот на тушот за туширање на чаши за вшмукување се добро изработени од висококвалитетни и еколошки материјали и имаат силен капацитет за адсорпција. Овие држачи за туширање можат повторно да се позиционираат на посакуваната висина.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата