• Со попуст
  • Неодамнешно
Зеродеко торба за туширање виси мрежни џебови Шампон Организатор за туширање со куки над вратите 6 џебови за туширање туш кади организатор што виси бања за туширањ?

Зеродеко торба за туширање виси мрежни џебови Шампон Организатор за туширање со куки над вратите 6 џебови за туширање туш кади организатор

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Полиестер ? Дизајнирано со 6 џебови, оваа торба за мрежи е доволна за да ги задоволи вашите различни потреби за складирање на тоалети. ? Многу заштеда на простор, може да се обеси на шипка за завеси за туширање, прачка за плакари или врата за туширање; Лесно се преклопува кога не е во употреба. Споделете со вашите пријатели и семејство, бидејќи ова е практичен организатор за виси за бања. ? Дизајнот на текстурата на мрежата го прави висечкиот туш кади лесен за сушење и повеќе за употреба. ? Carry All е совршено за салата, училиште, студентски дом, колеџ, патување, кампување и многу повеќе!. ? Дизајнирано со 6 џебови, оваа торба за мрежи е доволна за да ги задоволи вашите различни потреби за складирање на тоалети. ? Многу заштеда на простор, може да се обеси на шипка за завеси за туширање, прачка за плакари или врата за туширање; Лесно се преклопува кога не е во употреба. Споделете со вашите пријатели и семејство, бидејќи ова е практичен организатор за виси за бања. ? Дизајнот на текстурата на мрежата го прави висечкиот туш кади лесен за сушење и повеќе за употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата