• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач За чаши за четки за заби Со Контејнери За Четки За Заби Со Двојна Чаша Пластична Решетка За Складирање Четка За Заби Држач Држете Ја Пастата За Заби Организат?

Држач За чаши за четки за заби Со Контејнери За Четки За Заби Со Двојна Чаша Пластична Решетка За Складирање Четка За Заби Држач

 
DEN 367.84

Количината на стоката
Това е достапна

Безбедност : Овој Држач За Четки За Заби Без Дупчалки Е изработен од висококвалитетен материјал, густ и проѕирен, висококвалитетен, без мирис, мазни рабови без сечење раце Организаторот На Пастата за Заби е безбеден за употреба. Издржлив : Овој Држач За Држачи за Четки за Заби е погоден за сите видови ѕидови, без разлика дали пластиката, металот, дрвото, хартијата, огледалото, керамичката плочка или нерамниот ѕид може цврсто да се врзат и има добри перформанси во средини со висока и ниска температура. Овој Држач за Четкање Заби е многу леплив и има силна носивост. Водоотпорна водоотпорна : Чашата За Организатор На Четката за Заби е превртена за да ја покрие главата на четката за да спречи акумулација на прашина и вода. Дното На Чашата За Четки за Заби има дупки за вентилација и лесно чистење. Лесна Инсталација : Контејнерите За Четка За Заби За Брзо Сушење не се дупчење и нема алатки, инсталацијата поставена на ѕид е лесна без оштетување на ѕидот. Ве молиме исчистете го ѕидот од бањата пред да ги инсталирате Држачите за Четки за Заби за Бањата, енергично притиснете ја лепливата лента и оставете ја лепливата лента целосно да се залепи на ѕидот 3 часа пред употреба. Широка Употреба : покрај четките за заби и пастата за заби, Држачот За Четки за Заби На Ѕидот Може да собере и жилети, четки за шминка, чешли итн. Држачот За Чаши За Четки За Заби За Брзо Сушење може да се користи и за складирање во кујната и проучување. Држач За Чаши за четки За Заби Со Контејнери За Четки За Заби Со Двојна Чаша Пластична Решетка За Складирање Четка За Заби Држач Држете Ја Пастата За Заби Организатор На Ѕидна Четка За Заби Со Дренажна Дупкасигурност : Овој Држач За Четки За Заби Без Ѕидови е изработен од висококвалитетен материјал, дебел и проѕирен, висококвалитетен, без мирис, мазни рабови без сечење раце. Организаторот На Пастата за Заби е безбеден за употреба.Издржлив : Овој Држач За Држачи за Четки за Заби е погоден за сите видови ѕидови, без разлика дали пластиката, металот, дрвото, хартијата, огледалото, керамичката плочка или нерамниот ѕид може цврсто да се врзат и има добри перформанси во средини со висока и ниска температура.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата