• Со попуст
  • Неодамнешно
Автоматски Диспензер За Сапун Ѕид Без Допир Диспензерот За Миење Раце За Кујна бања 500мл

Автоматски Диспензер За Сапун Ѕид Без Допир Диспензерот За Миење Раце За Кујна бања 500мл

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Вграден паметен сензор за активирање на инфрацрвено движење и целосна автоматска и без допир Чистење на рацете без допирање или валкање на нешто друго. Исто така добро за спречување на ширење на бактериите. Уредот помага да заштедите повеќе од 50% сапун, да го елиминирате отпадот, истурањето и нередот на работната површина. Голем капацитет од 500 мл, одличен за лосиони, шампони, течни сапуни или средства за дезинфекција итн. Монтиран на ѕид и без потребни жици, лесен за инсталирање со испорачан хардвер за монтирање. СО LED индикаторско светло, попогодно за употреба во текот на ноќта. Изработен од висококвалитетен АБС материјал, нетоксичен, отпорност на топлина и против гребење, цврст и издржлив за долгогодишна употреба. Стилски дизајн, погоден за бањи, кујни, градинки, канцеларии, училишта, болници, аеродроми, хотели и ресторани. Спецификација : Состојба : 100 Сосема Нов Тип : Диспензер За Сапун Материјал : Абсколор : Технологија За Обработка На Бела Боја : машина за обликување со Вбризгување + формирање на мувла големина : Прибл. 20, 5х14, 0х9, 8см / 8, 1х5, 5х3, 9ин Тежина : Прибл.


Клучни карактеристики

Condition:
100 Brand New
Item Type:
Soap Dispenser
Material:
ABS
Color:
White
Processing Technology:
Injection molding machine + mold forming
Size:
Approx. 20.5x14.0x9.8cm / 8.1x5.5x3.9in
Weight:
Approx.544g/19.2oz
Style:
Modern and simple
Capacity:
500ml
Package List:
1 x Soap Dispenser1 x Wall-Mounted Backboard(on the soap dispenser body)1 x Bag of Accessories(2 x Screw, 2 x Expansion Screw)1 x Instruction Manual
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Слични производи во категоријата