• Со попуст
  • Неодамнешно
Дозер за Сапун За Садови маисоново За Кујна w. Бамбус пумпа И Послужавник За Сапун | Комплет За Сапун за Бања w. Сапун За Садови, Сапун За Раце, Лосион Водоотпорни Етик?

Дозер за Сапун За Садови маисоново За Кујна w. Бамбус пумпа И Послужавник За Сапун | Комплет За Сапун за Бања w. Сапун За Садови, Сапун

 
DEN 479.52

Количината на стоката
Това е достапна

ОВОЈ КОМПЛЕТ ВКЛУЧУВА : 2 екстра дебели пластични килибарни шишиња со пумпа, 1 плех за сапун од бамбус и Сапун за Раце, Сапун за Садови, водоотпорни етикети за лушпа од лосион-н-стап за мешање и совпаѓање ИДЕАЛЕН ДИСПЕНЗЕР ЗА САПУН за БАЊА : одличен додаток на работната површина во бањата со Овој Сапун И Диспензерот за Лосиони, дизајниран имајќи ја предвид функционалноста и елеганцијата. ОДЛИЧНО ЗА КУЈНА ОРГАНИЗАЦИЈА : Може Да се користи Како Сад И Рака Сапун Диспензерот Во Собата за вашата кујна, без разлика дали тоа е модерен, куќа на фарма или други декор стилови. КВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ : Дизајниран Во Сад И изработен СО iso14001 еколошки стандард, комплетот содржи екстра дебели пластични шишиња без БПА со завршна обработка слична на стакло и водоотпорни етикети кои издржуваат влажност и топлина. ДО ВАШИОТ ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН ИГРА : нека овој setетски дизајниран кујна сапун диспензерот сет ви помогне да се организира, намалување на отпадот и донесе радост во вашиот дом!. Нашите Комплети За Диспензери За Собирање Марго Се направени со ЗБОГАТЕНИ ПЛАСТИЧНИ шишиња, органски ПРИРОДНИ ПУМПИ од БАМБУС и јадра од пумпа од нерѓосувачки ЧЕЛИК кои можат да издржат топлина, влажност и кршење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата