• Со попуст
  • Неодамнешно
Четка За Тоалет Длабоко Чистење Тоалетна Чинија Четка Тенка Компактна Пластика и Држач Со Капак За Складирање На Бања-Цврст Држач За Тоалетна Четка За Бања Додатоц

Четка За Тоалет Длабоко Чистење Тоалетна Чинија Четка Тенка Компактна Пластика и Држач Со Капак За Складирање На Бања-Цврст Држач За

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Четка за тоалет со висок, тенок држач обезбедува едноставни и дискретни складишта што ги одржуваат подовите чисти и суви; зафаќа многу малку простор на подот и уредно се навива покрај тоалетот Цврста четка длабоко ги чисти тешко достапните места за пенлива бања; четката седи во својот самостоен држач кога не е во употреба; разгорената рачка убаво се вклопува во раката за да се обезбеди цврст стисок додека се користи; тркалезниот диск ги штити рацете од прскање и служи како капак кога четката се чува во внатрешноста на држачот. Дизајнот за заштеда на простор се вклопува во тесни простории за бањи, што го олеснува заглавувањето; чистиот, модерен изглед работи добро со секој декор; Совршен за половина и полни бањи, бањи за гости, простории за прав; Употреба во дом, стан, кондоминиум, студентски соби, кабини, R и кампери. Направено од силна, издржлива бпа и хлор, пластика отпорна на кршење; Лесна Нега-исчистете со благ сапун и вода. Мерки 4" дијаметар х 16. Четка за тоалет со висок, тенок држач обезбедува едноставни и дискретни складишта што ги одржуваат подовите чисти и суви; зафаќа многу малку простор на подот и уредно се навива покрај тоалетот. Цврста четка длабоко ги чисти тешко достапните места за пенлива бања; четката седи во својот самостоен држач кога не е во употреба; разгорената рачка убаво се вклопува во раката за да се обезбеди цврст стисок додека се користи; тркалезниот диск ги штити рацете од прскање и служи како капак кога четката се чува во внатрешноста на држачот. Дизајнот за заштеда на простор се вклопува во тесни простории за бањи, што го олеснува заглавувањето; чистиот, модерен изглед работи добро со секој декор; Совршен за половина и полни бањи, бањи за гости, простории за прав; Употреба во дом, стан, кондоминиум, студентски соби, кабини, R и кампери.


Клучни карактеристики

Feature:
Eco-Friendly
Material:
PP Plastic
Product Name:
Toilet Brush Set
Function:
Bathroom Toilet Cleaning
Style:
Roller
Application:
Daily Cleaning
Type:
Standing
Package Included:
1*Toilet brush:
Note:
*Due to the difference between different monitors, the pictures may not reflect the actual color of the item.:
*Compare the detail sizes with yours, please allow 1-3cm error, due to manual measurement. Thanks for your understandings.:
After-sales service:
If you have any questions, please send us an email, we will reply to you within 24 hours and provide you with the best solution. :

Слични производи во категоријата