• Со попуст
  • Неодамнешно
Томиеус Четка За Тоалет Четка За Тоалет Пластична Четка За Миење Тоалет За Домаќинство Долга Рачка Силиконски Комплет За Чистење Монтиран На Ѕид Издржлива Четка З?

Томиеус Четка За Тоалет Четка За Тоалет Пластична Четка За Миење Тоалет За Домаќинство Долга Рачка Силиконски Комплет За Чистење Монтиран На Ѕид

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Темелно исчистете ги областите на рабовите и тешко достапните агли темелно Чувајте ја вашата бања уредна, чиста и организирана. Тоа е суштински додаток за чистење на вашата бања. Може да се закачи или да стои исправено, тоалетот е чист, не се чистат мртвите агли, а санитарните мртви агли лесно може да се отстранат. Интимен помошник за чистење, едноставна и убава основа за изглед, заштеда на простор, чиста и добро заоблена комбинација на квалитет и убавина. 360° дебела мека гумена глава на четка, флексибилен материјал, посилна моќ за чистење од традиционалните тврди влакна, подобро чистење. Густата глава на четката е мека и еластична, што може длабоко да го исчисти секој агол од тоалетот, а жлебот на тоалетот може да се исчисти без да се остават мртви агли. Темелно исчистете ги областите на рабовите и тешко достапните агли темелно. Чувајте ја вашата бања уредна, чиста и организирана. Тоа е суштински додаток за чистење на вашата бања. Може да се закачи или да стои исправено, тоалетот е чист, не се чистат мртвите агли, а санитарните мртви агли лесно може да се отстранат. Интимен помошник за чистење, едноставна и убава основа за изглед, заштеда на простор, чиста и добро заоблена комбинација на квалитет и убавина. 360° дебела мека гумена глава на четка, флексибилен материјал, посилна моќ за чистење од традиционалните тврди влакна, подобро чистење. Густата глава на четката е мека и еластична, што може длабоко да го исчисти секој агол од тоалетот, а жлебот на тоалетот може да се исчисти без да се остават мртви агли. Многу погоден за половина бања и бања, бања за гости, соба за прав; се користи за семејства, станови, станови, студентски домови, кабини, R и кампери.Четка За Тоалет Пластична Четка За Миење Во Домаќинството Четка За Тоалет Долга Рачка Силиконски Комплет За Чистење на Ѕид Издржлива Четка За Тоалет Име На Производ : Висечка Подна Четка За Тоалетна Четкапроизвод боја : зелена, бел производ материјал : пп + нерѓосувачки челик карактеристики на производот : силна способност за чистење, без ќорсокак големина : 46,5 € 7,5 € 11 CMScope на примена : тоалет, бања пакување : тоалетна четка € 1, Тоалетна База € 1notes1 Ве Молиме Проверете Ја Големината и Бојата пред Да Купите.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата