• Со попуст
  • Неодамнешно
Текстила памучни Бели Крпи За Раце За Големина на Бања 16х26 Инчни Крпи За Раце Пакување од 4 Крпи За Вежбање Ултра Мека Крпа За Лице Високо Апсорбирачки Крпи За Фризе?

Текстила памучни Бели Крпи За Раце За Големина на Бања 16х26 Инчни Крпи За Раце Пакување од 4 Крпи За Вежбање Ултра Мека Крпа За Лице Високо

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

● "ПАКЕТОТ СОДРЖИ 6 Парчиња Бела Крпа За Раце Во Бањата Со Големина Од 16 Х 26 Инчи "Повеќенаменскиот Комплет За Крпи За Раце Може Да се Користи Совршено За Различни Намени, Вклучувајќи Крпи за Лице, Крпи за Вежбање За Теретана, Кујнски Крпи, А Исто така Се Користи и како Крпи за Гости. "Брзата Сува крпа Е Совршена за Масажа, Спа, Лице, Педикир, Салон, Теретана, Базен И Секојдневна Употреба Во Домот. "100% ПАМУЧНИТЕ КРПИ За РАЦЕ Се Многу Апсорбирачки за Да Ви Дадат Максимална Удобност И Свежина. "Измијте ПРЕД УПОТРЕБА За Да Ги Отстраните Вишокот Влакна Што Ќе Останат на Крпите За Бања, Се Препорачува Да Ги Миете Крпите Со Ладна Вода пред Да Ги Користите. Исто Така, Измијте Ги Овие Комплети За Крпи Одделно Бидејќи Тоа Ќе Помогне Да Се Избегне Каков Било Вид На Пренесување На Влакненца На Вашата Облека И Исушете Се На Ниско Ниво При Перење, Сепак, Не Користете Никаков Вид Омекнувачи Бидејќи Тоа Може Да Резултира Со Намалување На Апсорпцијата И Предизвикување Промена На Бојата ". ● "ПАКЕТОТ СОДРЖИ 6 Парчиња Бела Крпа За Раце Во Бањата Со Големина Од 16 Х 26 Инчи. "Повеќенаменскиот Комплет За Крпи За Раце Може Да се Користи Совршено За Различни Намени, Вклучувајќи Крпи за Лице, Крпи за Вежбање За Теретана, Кујнски Крпи, А Исто така Се Користи и како Крпи за Гости.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата