• Со попуст
  • Неодамнешно
-Слефете, рак за пешкири, монтиран бар за пешкир што виси за кујнски Bootroobright единечен пол сузум хотел монтиран за пешкири со должина од 50 см/должина 70см

-Слефете, рак за пешкири, монтиран бар за пешкир што виси за кујнски Bootroobright единечен пол сузум хотел монтиран за пешкири со должина

 
DEN 1035.20

Количината на стоката
Това е достапна

Услуга по продажба : Ако имате какви било прашања по приемот на стоката, ве молиме контактирајте не навреме, ќе ве контактираме во рок од 24 часа Прекрасната и практична структура од не'рѓосувачки челик обезбедува јачина и издржливост на целата решетка за крпи. Не само што можете да чувате и сувите крпи, туку може да додаде и модерен допир во вашата бања. Заоблените агли се удобни без да ги исечете рацете, а заоблениот дизајн содржи хумани размислувања. Разумното растојание од wallидот, крпите не се лесни за лепење на wallидот, крпи повеќе интимни од вашиот lубовник, одбиваат да се обесат на идот. Анти-кавга, анти-крик, издржлив. Решетката за крпи има најголема сила и издржливост во влажни околини и е многу погодна за бањи, кујни, итн. После продажбата : Ако имате какви било прашања по приемот на стоката, ве молиме контактирајте со нас навреме, ние ќе ве контактираме во рамките на 24 часа. Прекрасната и практична структура од не'рѓосувачки челик обезбедува јачина и издржливост на целата решетка за крпи. Не само што можете да чувате и сувите крпи, туку може да додаде и модерен допир во вашата бања. Заоблените агли се удобни без да ги исечете рацете, а заоблениот дизајн содржи хумани размислувања. Разумното растојание од wallидот, крпите не се лесни за лепење на wallидот, крпи повеќе интимни од вашиот lубовник, одбиваат да се обесат на идот. Анти-кавга, анти-крик, издржлив. Решетката за пешкири има најголема сила и издржливост во влажни околини и е многу погодна за бањи, кујни, итн. Добредојдовте во продавницата „Хли“. Задоволство што ви служи.


Клучни карактеристики

Single Pole;:
Length:
40Cm, 50Cm, 60Cm, 70Cm;
Why Choose Our Towel Rack:
Enough Space, the Towel Rack is Sturdy and Durable, Not Only Can Store and Dry Towels, But Also Add a Modern Sense to Your Bathroom.:
Modern Waterproof Design, Its Modern Design and Functional Aesthetics Will Bperfect Decoration to Your Bathroom. High-Strength Support, Convenient for You to Use.:
Please Note:
Please Allow Slight Deviation in Manual Measurement Data.:
Due to the Difference in Monitor Display, the Actual Color May Be Slightly Different from the Image.:
This Product Contains:
Towel Rack*1. Punch Mounting Accessory Kit*1. (Does Not Include Nail-Free Glue)

Слични производи во категоријата