• Со попуст
  • Неодамнешно
- Полици,Багажник За Пешкири За Складирање На Крпи За Крпи За Бања Со Еден Пешкир За Целокупната Бакарна Еднополска Античка Бања За Домаќинство И Кујна Решетка За К?

- Полици,Багажник За Пешкири За Складирање На Крпи За Крпи За Бања Со Еден Пешкир За Целокупната Бакарна Еднополска Античка Бања За Домаќинство

 
DEN 2144.96

Количината на стоката
Това е достапна

Категорија на производи : Материјал За Решетка За Крпи За Бања : Третман На Бакарна Површина : Метод На Античка Инсталација : Перфорирани Спецификации За Инсталација : Должина На Еден Пол : 40см, 50см, 60см Разумно Растојание На Ѕидот, Крпи Не Се Лесни за Држење до Ѕидот, Крпи Поинтимни од Вашиот Љубовник, Одбиваат да Висат на Ѕидот. Дизајн на креативен Изглед, Елегантна и Концизна Форма, Заоблени Агли, Удобни Без Сечење Раце. Мултифункционално Складирање, Носечки Нг.Y И Еколошки Материјали, Извонредна Изработка, Отпорна на Влага и Отпорна на Влага и Може Да Бидат Издржливи во Влажни Средини. Има Широк Спектар На Апликации и Е Многу Погоден за Бањи, Тоалети, Спални соби или Каде било Во Семејството, Хотели и Канцеларии На кои им Е Потребна Решетка за Крпи. Категорија на производи : Материјал За Решетка За Крпи За Бања : Третман На Бакарна Површина : Метод На Античка Инсталација : Перфорирани Спецификации За Инсталација : Должина На Еден Пол : 40см, 50см, 60см. Разумно Растојание На Ѕидот, Крпи Не Се Лесни за Држење до Ѕидот, Крпи Поинтимни од Вашиот Љубовник, Одбиваат да Висат на Ѕидот. Дизајн на креативен Изглед, Елегантна и Концизна Форма, Заоблени Агли, Удобни Без Сечење Раце. Мултифункционално Складирање, Носечки Нг.Y И Еколошки Материјали, Извонредна Изработка, Отпорна на Влага и Отпорна на Влага и Може Да Бидат Издржливи во Влажни Средини. Има Широк Спектар На Апликации и Е Многу Погоден за Бањи, Тоалети, Спални соби или Каде било Во Семејството, Хотели и Канцеларии На кои им Е Потребна Решетка за Крпи.


Клучни карактеристики

Single Pole.:
Length:
40Cm, 50Cm, 60Cm.
Why Choose Our Towel Rack:
Sufficient Space, the Towel Rack is Sturdy and Durable, Not Only Can Store and Dry Towels, But Also Add a Modern Sense to Your Bathroom.:
Modern Waterproof Design, Its Modern Design and Functional Aesthetics Will Bperfect Decoration to Your Bathroom. High-Strength Support, Convenient for You to Use.:
Please Note:
Please Allow Slight Deviation in Manual Measurement Data.:
Due to the Difference in Monitor Display, the Actual Color May Be Slightly Different from the Image.:
This Product Contains:
Towel Rack*1. Punch Mounting Accessory Kit*1.

Слични производи во категоријата