• Со попуст
  • Неодамнешно
AOPIN M9 X 0,5 TAPER HAND TAP HSS METRICE FEMALE CHENTER STELEGE челична рака/машина Користете права чешма за завртки за флејта, за да се направат нови навои, повторно да ги прочитате оштетенит?

AOPIN M9 X 0,5 TAPER HAND TAP HSS METRICE FEMALE CHENTER STELEGE челична рака/машина Користете права чешма за завртки за флејта, за

 
DEN 177.44

Количината на стоката
Това е достапна

Големина на чешма на чешма : М9, теренот : 0,5мм, материјал : челик со голема брзина (HSS) Нашата чешма на рака е погодна за дупки и може да се користи со прислушувања за прислушување за да допрете нови женски нишки, повторно да ги напишете оштетените или заглавените навои. Дизајн на фино конец. Материјал за машини за чешми : славините се изработени од голема брзина челик со голема цврстина. Погоден е за прислушување на машинската алатка и исто така може да се прислушува со рака. Добра црвена цврстина и отпорност на абење. Битката за сечење не е лесно да се пробие. Брзината на прислушување е брза, голема прецизност и добро отстранување на чипови. Стил на затегнување : Започнува плоштад на конецот со работното парче. Карактеристики : Три реда на директно жлебови, ефект на отстранување на добри чипови, остри заби без закопчиња и голема јачина, крајот е стил на квадратна рачка, удобен за цврсто стегање на алатка, дизајн на деловни битови. Малата дупка на дното ја олеснува течноста за ладење за да се влезе за да се постигне целта на ладење на чешма. Алатките за директно флејта им овозможуваат на чиповите да се соберат во флејтите додека се сече. Наменето за пластика за сечење раце, бакар, месинг, алуминиум, лим и други апликации за материјали. Лесен за употреба : Кога прислушувате, треба да се сврти секој 1/2 или 1 пресврт на пресврт, треба да се врати околу 1/2 пресврт, така што чиповите се лесни за отпуштање по кршење и. Со што се избегнуваат заглавените славини поради блокада на најсовремени. За време на овој процес, препорачливо е да додадете течноста за ладење во исто време и не допирајте го работниот раб со рацете директно за да избегнете гребнатини. Големина на чешма на чешма : М9, теренот : 0,5мм, материјал : челик со голема брзина (HSS). Нашата чешма на рака е погодна за дупки и може да се користи со прислушувања за прислушување за да допрете нови женски нишки, повторно да ги напишете оштетените или заглавените навои. Дизајн на фино конец. Материјал за машини за чешми : славините се изработени од голема брзина челик со голема цврстина. Погоден е за прислушување на машинската алатка и исто така може да се прислушува со рака. Добра црвена цврстина и отпорност на абење. Битката за сечење не е лесно да се пробие. Брзината на прислушување е брза, голема прецизност и добро отстранување на чипови. Стил на затегнување : Започнува плоштад на конецот со работното парче. Карактеристики : Три реда на директно жлебови, ефект на отстранување на добри чипови, остри заби без закопчиња и голема јачина, крајот е стил на квадратна рачка, удобен за цврсто стегање на алатка, дизајн на деловни битови. Малата дупка на дното ја олеснува течноста за ладење за да се влезе за да се постигне целта на ладење на чешма.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата