• Со попуст
  • Неодамнешно
M10 / M12 Пневматски заниткувачки пиштол за пиштол за пиштол за пиштол Пневматски влечење алатка за алатки Висина приближно 41 мм за автомобили Авијација железници за ?

M10 / M12 Пневматски заниткувачки пиштол за пиштол за пиштол за пиштол Пневматски влечење алатка за алатки Висина приближно 41 мм за автомобили

 
DEN 1584.80

Количината на стоката
Това е достапна

【Прецизно производство】 Прецизни компоненти на пренос, цврсто поврзани, професионално произведени за да се спречи оштетување на лежиштето како резултат на вибрации, стабилни перформанси 【Лесно е да се замени】 директно пневматски пиштол за навртување на орев, опсег на заниткување : M10 / M12, M10 / M12 пневматски пиштол за јатка, само-заклучување, брза замена. 【Разумен дизајн】 Висококвалитетен пневматски пиштол за занитки, стабилни и сигурни перформанси. Ергономски дизајнираната рачка што не се лизга ја прави операцијата полесна, удобна за одржување и лесна за ракување. 【Премиум услуга】 Задоволување на клиентите е нашиот главен приоритет. Ако имате какви било прашања, секогаш можете да контактирате со нас и одговорот на услугата на клиентите во рок од 12 часа. 【Оригинално движење】 Заврзниот пиштол го усвојува оригиналното движење со поголема прецизност, што може ефикасно да ја подобри ефикасноста на работата и да има подолг животен век. 【Прецизно производство】 Прецизни компоненти на пренос, цврсто поврзани, професионално произведени за да се спречи оштетување на лежиштето како резултат на вибрации, стабилни перформанси. 【Лесно е да се замени】 директно пневматски пиштол за навртување на орев, опсег на заниткување : M10 / M12, M10 / M12 пневматски пиштол за јатка, само-заклучување, брза замена. 【Разумен дизајн】 Висококвалитетен пневматски пиштол за занитки, стабилни и сигурни перформанси. Ергономски дизајнираната рачка што не се лизга ја прави операцијата полесна, удобна за одржување и лесна за ракување. 【Премиум услуга】 Задоволување на клиентите е нашиот главен приоритет.


Клучни карактеристики

Item Type:
Air Rivet Nut Gun
Brand:
KOPO
Product Model:
KP-7815
Average Air Consumption:
5CFM
Inlet Size:
1/4 (inch)
Comes With Gun Head Size:
M10 / M12 (mm)
Maximum Pull Nail Size:
M12 (mm)
Pulling Stroke:
M10-M12 (mm)
Working Pressure:
0.65 (Mpa)
Tension:
M10-M12kg)
Recommended Inner Diameter Of Trachea:
5 (mm)
Air Re-speed:
200RPM
Total Tool Length:
Approx. 335mm / 13.2in
Tool Height:
Approx. 41mm / 1.6in
Tool Net Weight:
1.23 (kg)
Riveting Range:
M10 / M12
Package List:
1 X Pneumatic Rivet Nut Gun :
1 Set X M10 Nut Chuck :
1 Set X M12 Nut Chuck :
1 X Hanging Ring :
1 X Analysis Drawing :

Слични производи во категоријата