• Со попуст
  • Неодамнешно
Пневматски пиштол за орев, комплет за алатки за забивање, позитивен и негативен дизајн на само-заклучување, за алуминиум, железо навртки

Пневматски пиштол за орев, комплет за алатки за забивање, позитивен и негативен дизајн на само-заклучување, за алуминиум, железо навртки

 
DEN 1224.00

Количината на стоката
Това е достапна

【Висококвалитетен ривертер】 : Оваа алатка за пиштол за влечење на орев го користи оригиналниот пневматски ротор за поголема прецизност Движењето на прецизност е од избраниот челик со висок степен. Вретено, опрема и лежиште точно се совпаѓаат дека ротацијата е мазна и стабилна и има долг животен век. 【Висок квалитет】 пиштол за јатка навртка со вентил за регулирање на воздухот, прилагодете ја големината на гасот, ефикасно прилагодете го интензитетот и брзината на работата. Поддржан проветрувач на придушувач, ефикасно намалување на бучавата генерирана за време на работата. 【Ергономска рачка】 рачка против лизгање со ергономски дизајн го прави пневматскиот занитница полесно да се работи, удобен за одржување. 【Брзо променете ја главата на пиштолот】 Дизајн на само-заклучување, брза промена на главата на пиштолот. 【Широко користено】 Погоден е за декорација, автомобилски, контејнер, електрична, инструментација, производство на машини и други индустрии. 【Висококвалитетен ривертер】 : Оваа алатка за пиштол за влечење на орев го користи оригиналниот пневматски ротор за поголема прецизност. Движењето на прецизност е од избраниот челик со висок степен. Вретено, опрема и лежиште точно се совпаѓаат дека ротацијата е мазна и стабилна и има долг животен век. 【Висок квалитет】 пиштол за јатка навртка со вентил за регулирање на воздухот, прилагодете ја големината на гасот, ефикасно прилагодете го интензитетот и брзината на работата. Поддржан проветрувач на придушувач, ефикасно намалување на бучавата генерирана за време на работата. 【Ергономска рачка】 рачка против лизгање со ергономски дизајн го прави пневматскиот занитница полесно да се работи, удобен за одржување. 【Брзо променете ја главата на пиштолот】 Дизајн на само-заклучување, брза промена на главата на пиштолот. 【Широко користено】 Погоден е за декорација, автомобилски, контејнер, електрична, инструментација, производство на машини и други индустрии. Тешкиот и отпорен на абење на роторот на роторот има голема ефикасност на конверзија на моќност и обезбедува голема моќност.


Клучни карактеристики

M3-M4:
No-load speed:
1500rpm
Size:
19*19cm/7*7inch
M5-M6:
No-load speed:
1000rpm
Size:
21*19cm/8*7inch
M6-M8:
No-load speed:
600rpm
Size:
21*21cm/8*8inch
M8-M10:
No-load speed:
600rpm
Size:
21.5*19cm/8*7inch
M10-M12:
No-load speed:
200rpm
Size:
24.5*19cm/10*7inch
Package Contents:
Pneumatic Rivet Nut Setting Gun X1:
pull cap head:
Note:Mandrel is consumable.With the increase of product use frequency, the mandrel will wear, Please replace the mandrel regularly,Product can be used normally.:
To ensure your satisfaction, if you have any problems, please email your order number and we will provide effective customer support as soon as possible. :

Слични производи во категоријата