• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет за пиштол за спреј за гравитација, пиштол за пиштол за алуминиумски легури, со влезово пристаниште 1/4 инчи и ширина на прскање од 24 см/9,45in, со мерач на притис?

Комплет за пиштол за спреј за гравитација, пиштол за пиштол за алуминиумски легури, со влезово пристаниште 1/4 инчи и ширина на прскање

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Режими за прскање : Комплет за пиштол за прскање со гравитација има режими на прскање на палто за прскање, чист палто, единечен палто, буквар, итн; Нуди целосно атомизирана шема на спреј, така што можете да постигнете професионално прскање со мантил Зачувување на материјалот : Со комплет за пиштол за спреј за гравитација, исто така можете да заштедите многу материјал, што го прави практично правилно да го користите зачуваниот материјал. Млаз за спреј од месинг : Комплетот за пиштол за спреј за спреј во гравитација е изработена од месинг, што е доказ за носење дури и со атомизација, повеќе деликатна и поголема област. Ефектот на прскање може да добие добар ефект на обложување. Тело на пиштол од алуминиумска легура : Со 1/4 инчен влезно пристаниште и 24 см/9,45in ширина на прскање, телото на комплетот за пиштол за спреј за гравитација е фалсификувано од алуминиумска легура, која е полирана и позлатена неколку пати, што го прави многу силен и траен. Намален отскокнување и преголема облога : Усвојува технологија за климатизација со пиштол, комплет за пиштол за спреј за гравитација обезбедува поефикасен трансфер на материјал, додека го намалува отскокнувањето и преголемата обврска, зголемувајќи ја ефикасноста на пренесувањето на материјалот за обложување на површината. Спецификација : Тип на ставка : Материјал за пиштол за боење со спреј : Алуминиумска легура Порта : 1/4 инчен метод на снабдување со боја : Гравитација од типот на гравитација Ширина на прскање : Приближно.


Клучни карактеристики

Item type:
Spray Paint Gun
Material:
Aluminum alloy
Inlet Port:
1/4 inch
Paint Supply Method:
Gravity type
Spraying Width:
Approx. 24cm/9.45in
Applicable Air Compressor:
As long as it is not a mini air compressor, it can be applied.
Package List:
1 x Spray Gun:
1 x Wrench:
1 x Paint Jug:
1 x Instruction Manual:
1 x Air Inlet Connector:
1 x Filter:
4 x Filter Screen:
1 x Brush:
1 x Washer:
1 x Pressure Gauge:
2 x Nozzle:
2 x Flowing Cover:
2 x Fluid Adjustment Needle:
1 x Nozzle Cleaner :
Note:
Before spraying, you have to adjust the appropriate amount of air and the corresponding amount of paint to make the paint atomize better and spray more evenly on the object surface.:

Слични производи во категоријата