• Со попуст
  • Неодамнешно
Влошни за тампонирање на автомобили, стандардна големина со висока ефикасност, восочна подлога за сунѓер, лесно да се инсталира без оштетување за автоматските пов?

Влошни за тампонирање на автомобили, стандардна големина со висока ефикасност, восочна подлога за сунѓер, лесно да се инсталира

 
DEN 249.44

Количината на стоката
Това е достапна

Вклучени алатки : вклучително и полирање на влошки за сунѓер, влошки од волна, влошки за лепило и шипки за поврзување на електрична вежба, со доволна количина и добра практичност Брза : Дебела абсорбента подлога помага рамномерно да се дистрибуира полски, восок и заштитник за брза и подобрена осветленост. За автоматска површина : Овој сет на сунѓерска подлога е погоден за полирање или восочување на автомобили, РВ и мотоцикли, висока ефикасност и нема да ги оштети површините. Широка примена : Ефикасно ги намалува и полира транспарентната облога и гребење, може да се користи со или електрични полиратори и е лесен за инсталирање и замена. Лесен за инсталирање : Овие влошки за полирање имаат стандардни големини и со врски за поврзување за лесно склопување, не е лесно да се испаднат, значително подобрување на ефикасноста. Вклучени алатки : вклучително и полирање на влошки за сунѓер, влошки од волна, влошки за лепило и шипки за поврзување на електрична вежба, со доволна количина и добра практичност. Брза : Дебела абсорбента подлога помага рамномерно да се дистрибуира полски, восок и заштитник за брза и подобрена осветленост. За автоматска површина : Овој сет на сунѓерска подлога е погоден за полирање или восочување на автомобили, РВ и мотоцикли, висока ефикасност и нема да ги оштети површините.


Клучни карактеристики

Item Type:
Polishing Sponge Pad
Material:
Sponge, Wool
Uses:
Various sponge pads for polishing or waxing of cars, RVs and motorcycles
Product Size:
5in
Package List:
10 x Polishing Sponge Pads:
2 x Wool Pads:
2 x Adhesive Pads:
2 x Electric Drill Connecting Rods:

Слични производи во категоријата