• Со попуст
  • Неодамнешно
Викаски 20 парчиња вшмукувачки цевки за вшмукување алатки за сопирање на сопирачките за поврзување на маслото крварење на сопирачкото масло Делови на сопирачкото ?

Викаски 20 парчиња вшмукувачки цевки за вшмукување алатки за сопирање на сопирачките за поврзување на маслото крварење на сопирачкото масло

 
DEN 985.60

Количината на стоката
Това е достапна

Конектор за крварење на масло од пумпа- Изработено од квалитетни материјали, издржлив и безбеден за време на употреба Алатка за замена на течноста за сопирачките- усвоени материјали за супериорен квалитет, ќе ви служи за многу години што доаѓаат. Алатка за размена на течности за сопирачките- со фино изработка, не е лесна за носење и солза, многу практично во употреба. Алатка за размена на течности за сопирачките на автомобилот 10 парчиња Конектор за црево за масло за сопирачки ќе биде добар помошник за да го замените стариот со новиот, може ефикасно да го поправи вашиот автомобил и да го направи автомобилот да работи подобро. Ainterоинтер- Лесно е да се работи и да се заврши размената на сопирањето на сопирањето. Список на пакети 20 X Конектори Карактеристики - Материјал : Конектор за замена на течноста за сопирање на автомобилот ABS. - Боја : Конектор за алатка за сина размена. - Големина : околу 5.39in конектор за вшмукување на течноста за сопирачката. - Усвоени материјали за супериорен квалитет, тоа ќе ви служи за многу години да дојдат делови од маслото за сопирачките.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата