• Со попуст
  • Неодамнешно
12 парчиња лепенка за гуми за велосипеди без лепак пункција на гуми Брза поправка лепенка планински пат за поправка на гуми за велосипеди велосипед велосипед внатр?

12 парчиња лепенка за гуми за велосипеди без лепак пункција на гуми Брза поправка лепенка планински пат за поправка на гуми за велосипеди

 
DEN 565.76

Количината на стоката
Това е достапна

Алатки за поправка на гуми Алатки за поправка на гуми. Алатки за поправка на гуми Спецификација : Материјал : Rubbersize : Diameter дијаметар 2,9см, дебелина 0,5 mmcolor : Black Quantity : 12pcsstepps за употреба : 1. Мелете го работ на дупката во груба површина со датотека и дијаметарот на грубата површина не е помал од лепенката. Исчистете ја полираната површина. Порамнете го центарот на лепенката за гуми со дупката, ставете ја и притиснете ја цврсто. Откако ќе застанете 5 минути, ставете го во надворешната гума и надувајте ја гумата за да ја завршите поправката.


Клучни карактеристики

Material:
Rubber
Size:
Patch diameter 2.9cm, thickness 0.5mm
Color:
Black
Quantity:
12pcs
Steps for usage:
1. Grind the edge of the hole into a rough surface with a file and the diameter of the rough surface not be smaller than the patch.
2. Clean the polished surface.:
3. Align the center of the tire patch with the hole, buckle and press it firmly.:
4. After standing still for 5 minutes, put it in the outer tire and inflate the tire to complete the repair. :

Слични производи во категоријата