• Со попуст
  • Неодамнешно
Uxzdx 3 парчиња планински велосипед држач за држач за велосипеди за велосипеди за складирање на велосипед, монтиран решетката за челична wallидна закачалка кука кука в?

Uxzdx 3 парчиња планински велосипед држач за држач за велосипеди за велосипеди за складирање на велосипед, монтиран решетката

 
DEN 2704.16

Количината на стоката
Това е достапна

Направено од тешки обложени челици со мека обвивка за да ги заштитите вашите велосипеди од нула Комбинацијата на куки и завртки може цврсто да ја заниша куката на идот и да спречи паѓање на велосипедите. Зачувајте го вашиот простор. Поставувањето на вертикалниот држач за велосипеди заштедува простор. Идеално за употреба за висечки велосипеди, опрема за електрична енергија, мебел, алатки, итн. Лесен за инсталирање. Кога ги користите нашите монтирања на wallидот за велосипеди, проверете дали ќе инсталирате во тежок wallид за да се осигурате дека куката останува цврста. Куките за велосипеди се совршени за сите типови велосипеди, вклучувајќи пат, планина, хибриден, BMX, крст, испитувања, фитнес и деца велосипеди. Изработено од тешки обложени челици со мека обвивка за да ги заштитите вашите велосипеди од нула. Комбинацијата на куки и завртки може цврсто да ја заниша куката на wallидот и да спречи да паднат велосипедите. Поставете го вашиот простор. Поставувањето на вертикалниот држач за велосипеди заштедува простор. Идеално за употреба за висечки велосипеди, опрема за електрична енергија, мебел, алатки, итн. Лесно за инсталирање. Кога ги користите нашите монтирани wallидови за велосипеди, проверете дали се инсталираат во тежок wallид за да се осигурате дека куката останува фирма.


Клучни карактеристики

Item:
Bicycle Wall-Mount Hanger
Type:
Activity Hook
Material:
Steel
Product Weight:
0.55kg
Max Load Weight:
30kg
Size:
Approx. 26 x 9 x 11.8 cm / 10.24 x 3.54 x 4.6 inch.
Package:
3 x Bike Hook Heavy Duty Bike Hanger Bike Storage Wall Mounted Bicycle Hooks Bracket:
Compact, durable and not easy to rust. :

Слични производи во категоријата