• Со попуст
  • Неодамнешно
Летечкиот Рибар Правоаголен Тритон Ги Поларизираше Бифокалните Очила за Сонце Со Акутни Леќи, Ув Заштита за Риболов И Спортови На Отворено, 2.00 Зголемување, Црно/Си?

Летечкиот Рибар Правоаголен Тритон Ги Поларизираше Бифокалните Очила за Сонце Со Акутни Леќи, Ув Заштита за Риболов И Спортови На Отворено,

 
DEN 576.00

Количината на стоката
Това е достапна

Увезени ТР-90 гиламид рамка. Ув Заштита слој слој. Висина на објективот : 40 милиметри. Мост : 11 милиметри. Рака : 7 милиметри. ЛЕТЕЧКИОТ РИБАР ТРИТОН ПОЛАРИЗИРАШЕ БИФОКАЛНИ ОЧИЛА ЗА СОНЦЕ. Поликарбонатните Риноленси се практично доказ за кршење и имаат лупа на долниот дел од леќите. Нема повеќе менување од очила за читање во очила за сонце и бифокалните лупи се надвор од патот додека не е потребно. ДОВОЛНО СИЛЕН ЗА ДА ОСТАНЕ ВО ЧЕКОР. Рамките се направени ОД Tr90 Grilamid, исклучително цврст полимер дизајниран за издржливост во која било состојба, со нелизгачки, влошки за носот и слепоочниците за дополнителна удобност и престој. ПОЛАРИЗИРАНИ ОЧИЛА ЗА СОНЦЕ ЗА МАЖИ И ЖЕНИ. Системот За Акутни Леќи На летечкиот Рибар го подобрува контрастот на бојата, ја изострува јасноста и боите и блокира 100% од штетнитеays и УВБ зраци. Поларизирачкиот филтер го елиминира отсјајот и ви овозможува да видите под површината на водата. НАПРАВЕНО ОД РИБАРИ, ЗА РИБАРИ. Максимизирајте го вашето искуство на отворено со очила за сонце развиени и тестирани на терен од професионални водичи за риболов во Флорида Кис. Тие нудат непобедлива удобност, јасност и поларизирани перформанси на и надвор од водата и за секој спорт или активност на отворено. ЛЕТЕЧКИОТ РИБАР ПОЛАРИЗИРАШЕ ОЧИЛА. Летечкиот Рибар обезбедува квалитетни, достапни поларизирани очила за сонце кои се стилски и целосно функционални за љубителите на риболов и на отворено. Случајот со врвка од микрофибер се удвојува како крпа за чистење. ТР-90 гиламид рамка. Ув Заштита слој слој. Висина на објективот : 40 милиметри. Мост : 11 милиметри. Рака : 7 милиметри. ЛЕТЕЧКИОТ РИБАР ТРИТОН ПОЛАРИЗИРАШЕ БИФОКАЛНИ ОЧИЛА ЗА СОНЦЕ. Поликарбонатните Риноленси се практично доказ за кршење и имаат лупа на долниот дел од леќите. Нема повеќе менување од очила за читање во очила за сонце и бифокалните лупи се надвор од патот додека не е потребно. ДОВОЛНО СИЛЕН ЗА ДА ОСТАНЕ ВО ЧЕКОР. Рамките се направени ОД Tr90 Grilamid, исклучително цврст полимер дизајниран за издржливост во која било состојба, со нелизгачки, влошки за носот и слепоочниците за дополнителна удобност и престој.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата