• Со попуст
  • Неодамнешно
Форма на баоблаз полнето шиење на DIY

Форма на баоблаз полнето шиење на DIY

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

и висок квалитет DIY перница содржи : нишка, ткаенина и лесни за следење на упатствата. Тоа помага да се промовира координација на рачно око, лесен за следење на упатствата и ги учи почетните принципи на шиење. Исто така одличен подарок за вашето дете како loversубовници. Уникатен подарок за Денот на вinesубените за вас. и висок квалитет. DIY перница содржи : нишка, ткаенина и лесни за следење на упатствата. Тоа помага да се промовира координација на рачно око, лесен за следење на упатствата и ги учи почетните принципи на шиење. Исто така одличен подарок за вашето дете како loversубовници. Уникатен подарок за Денот на вinesубените за вас. Опис : - и висок квалитет - DIY содржи : нишка, ткаенина и лесни за следење на упатствата. - помага да се промовира координација на рачното око, лесен за следење на упатствата и ги учи почетните принципи на шиење. - Исто така одличен подарок за вашето дете како loversубовници. - Уникатен подарок за Денот на вinesубените за You Specification : - Материјал : кадифен - големина : приближно. 35 x 52 cm / 13.78 x 20,47 инчи пакет вклучува : 1 сет на DIY (не вклучуваат фибер -фила) Белешка : Ве молиме, оставете грешка во мала големина заради рачно мерење.


Клучни карактеристики

- Material:
Plush
- Size:
Approx. 35 x 52 cm / 13.78 x 20.47 inch
Package Includes:
1 Set of DIY (Not Include the Fiberfill):
Note:
Please allow a little size error due to manual measurement.:
Please be reminded that due to lighting effects and monitor's brightness/contrast settings etc, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Слични производи во категоријата