• Со попуст
  • Неодамнешно
4 парчиња цвет срце starвездена рипка пластична папка за втиснување DIY занаетчиски калапи за печати матрици за списоци со хартија картички Фото албум за правење алат?

4 парчиња цвет срце starвездена рипка пластична папка за втиснување DIY занаетчиски калапи за печати матрици за списоци со хартија картички

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Направено од висок квалитет на пластичен материјал, здрав и издржлив, долготрајно време Големина : приближно 12.31inch, 13x13cm/5. Еден сет, вклучувајќи разновидни обрасци, може да ги задоволи вашите разлики, можете да додадете врежани обрасци на која било рачно изработена картичка или распоред на белешки. Лесно е да се исечете и отстраните, нуди чиста јасна слика, создадете многу убави обрасци, уживајте во вашето време на DIY. Голем шут и многу машини за сечење достапни, образецот се вклопува во популарни машини за втиснување, лесен за употреба. Единствена и тематска дизајнирана за најразлични прилики, совршени за сноп -книги, албум со фотографии, декорација на хартиени картички, DIY занает и многу повеќе. Направено од висок квалитет на пластичен материјал, здрав и издржлив, долготрајно време. Големина : приближно 12.31inch, 13x13cm/5. Еден сет, вклучувајќи разновидни обрасци, може да ги задоволи вашите разлики, можете да додадете врежани обрасци на која било рачно изработена картичка или распоред на белешки. Лесно е да се исечете и отстраните, нуди чиста јасна слика, создадете многу убави обрасци, уживајте во вашето време на DIY. Голем шут и многу машини за сечење достапни, образецот се вклопува во популарни машини за втиснување, лесен за употреба. Единствена и тематска дизајнирана за најразлични прилики, совршени за сноп -книги, албум со фотографии, декорација на хартиени картички, DIY занает и многу повеќе.


Клучни карактеристики

Material:
plastic
Color:
As picture showing
Size:
12.6x12.6cm/ 4.96x4.96 inch, 13.5x13.5cm/5.31x5.31inch, 13x13cm/5.11x5.11inch
Package content:
4pcs Embossing Folder
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement :

Слични производи во категоријата