• Со попуст
  • Неодамнешно
Рачни хардверски алатки калапи за чоколадо, калапи за фонтанти, мини клешти за градежни алатки торта украсување силиконски калапи за колачиња, марципан, бонбони, г?

Рачни хардверски алатки калапи за чоколадо, калапи за фонтанти, мини клешти за градежни алатки торта украсување силиконски калапи

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Сет за украсување на торта за украсување на торта : Сетот содржи 3 различни форми и големини на калапи за фонтантни чоколади Овие калапи за алатки за градење имаат вкупно 19 шуплини, кои се доволни за да направите вкусни и прекрасни закуски, десерти и ќе бидат вашите идеални калапи за печење. Сигурен материјал : Направено од високо квалитетен нетоксичен и безопасен силиконски степен на храна, БПА бесплатно! Има добра висока и ниска отпорност на температура, може да се користи во температурниот опсег од 40 ° F до +446 ° F и може безбедно да се користи во микробранови, фрижидери, печки и машини за миење садови. Широко користени : Овие алатки за градежни градежни силиконски калапи се погодни за колачи за печење, украси за кекс, бонбони, лепак за занаетчиски шеќер, чоколадо, леб, мус, исто така, може да се користат за да се направи сапун, свеќи, епоксидна смола, глинени калапи, можете да најдете повеќе Креативни начини за употреба. Лесен за употреба : Нашите калапи се лесни за ракување, само истурете го омилениот материјал во калапот, почекајте да се излади целосно, а потоа лесно да се одмотате. Ви помага да ги однесете вашите вештини за украсување на торта на ново ниво, овозможувајќи ви да донесете професионален квалитет на вашата работа.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата