• Со попуст
  • Неодамнешно
Нолитој 56 парчиња додатоци за кожени копчиња за кожни копчиња за кожни комплети за облека за прицврстувачи на облека за облека за панк -шипки за шилести декоративн?

Нолитој 56 парчиња додатоци за кожени копчиња за кожни копчиња за кожни комплети за облека за прицврстувачи на облека за облека

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Куршум конус навртки за завртки за завртки за грбни шипки конусни завртки за грбни столпчиња панк шилести кожни занаети занаетчиски метални панк -шилести столпчиња тексас стилски заниткувачки чевли : украсени со овие шик шила, облеката и чевлите ќе изгледаат повеќе модни и полни со стил на панк Панк-навртки : Овие навртки се добро изработени од цврсти материјали, кои се издржливи и, може да се применат на повеќето материјали како кожа и тексас, прицврстување на шипката на ткаенината. Ретро занаетчиски копчиња : Копче за занаетчиско шиење Производот е лесен, преносен, лесен за употреба, удобен и практичен за употреба на занаетчиство на DIY. DIY Rivets : Овие комплети за занитки ќе ги задоволат вашите потреби за различен проект за занаетчиски DIY, може да бидат повеќе привлечни за вашите предмети. Завртки за облека за DIY : Додатоци за шиење на облеката Овие комплет за занитки ќе ги задоволат вашите потреби за различен проект за занаетчиски DIY, може повеќе да ги привлекуваат вашите предмети. Куршум конус навртки за завртки за завртки за грбни шипки конусни завртки за грбни столпчиња панк шилести кожни занаети занаетчиски метални панк -шилести столпчиња тексас стилски заниткувачки чевли : украсени со овие шик шила, облеката и чевлите ќе изгледаат повеќе модни и полни со стил на панк. Панк-навртки : Овие навртки се добро изработени од цврсти материјали, кои се издржливи и, може да се применат на повеќето материјали како кожа и тексас, прицврстување на шипката на ткаенината. Ретро занаетчиски копчиња : Копче за занаетчиско шиење Производот е лесен, преносен, лесен за употреба, удобен и практичен за употреба на занаетчиство на DIY. DIY Rivets : Овие комплети за занитки ќе ги задоволат вашите потреби за различен проект за занаетчиски DIY, може да бидат повеќе привлечни за вашите предмети. Завртки за облека за DIY : Додатоци за шиење на облеката Овие комплет за занитки ќе ги задоволат вашите потреби за различен проект за занаетчиски DIY, може повеќе да ги привлекуваат вашите предмети. Пакетот вклучува 56 x панк -навртки 56 x завртки Карактеристики -Калорија : црни столпчиња за забивање -Материјал : метални панк -ривери -големина : 2.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата