• Со попуст
  • Неодамнешно
Sewacc втиснување машина занает за деца дупки за дупки за деца за врзивно средство за занаетчиски занаети за занаети за деца за деца, додатоци за додатоци за додатоци ?

Sewacc втиснување машина занает за деца дупки за дупки за деца за врзивно средство за занаетчиски занаети за занаети за деца за

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Панч за хартија за запишување- може да удри многу од овие ситни шема со чисти намалувања и да направи многу домашни картички за деца Paper Puncher-Избор за создавање на проект за уметнички занаетчиски производи за родители-дете и ученик-ученик. Панч занает- Не може да ја искористи можноста за употреба на раце и мозоци, туку и да ја стимулира детската iosубопитност и да промовира имагинација. Панч за занаети за занаети- Облик на хартија ќе ја сакаш нашата хартиена удар од тоа колку брзо и лесно можеш да ги прободеш формите за сите ваши проекти за занаетчиски хартија. Занаетчиски удари за хартија- занаетчиски дупки за удари со удари со хартија за хартија за хартија за мали занаети за занаетчиски албуми со албуми за албуми за правење фотографии. Список на пакети 1 x Карактеристики на хартија за хартија-Избор за создавање на проект за уметнички занаетчиски производи за родител-дете и наставници-студентски картички што прават удар. -Сифон за заштеда на лаборатории, многу лесен за употреба, децата исто така можат лесно да го користат. Вие заслужувате да имате уметнички удари.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата