• Со попуст
  • Неодамнешно
Силиконски калап со 6-розови цветни облак сапун што прави материјали за торта за украсување алатки за домаќинства свеќи за смола занаетчиски подароци силиконски с?

Силиконски калап со 6-розови цветни облак сапун што прави материјали за торта за украсување алатки за домаќинства свеќи за смола занаетчиски

 
DEN 175.84

Количината на стоката
Това е достапна

Нашите силиконски калапи се изработени од висококвалитетни силиконски, флексибилни, издржливи и мазни, лесни за деколирање и чистење Лесно е да се набудува внатрешноста. Симпатични и креативни силиконски калапи со форма на цвет и облак може да се користат за украси на свеќи и други занаети за DIY. Рачно изработени подароци за пријателите и семејството да ја покажат вашата убов. Можете да додадете малку исклучителен златен прав, златен прав, сребрени sequins и разни убави украси на калапот, сè додека е исполнето со епоксидна смола, може да ви донесе убави ефекти, полн со свој стил. Совршен подарок за смола : Силиконски калап поставен идеален за правење уникатен роденден, Божиќ, Денот на мајката, подароците за Денот на вineубените за семејства, пријатели, lубовник или секој што сака DIY занаетчиски проекти. Нашите силиконски калапи се изработени од висококвалитетни силиконски, флексибилни, издржливи и мазни, лесни за деколирање и чистење. Лесно е да се набудува внатрешноста. Симпатични и креативни силиконски калапи со форма на цвет и облак може да се користат за украси на свеќи и други занаети за DIY. Рачно изработени подароци за пријателите и семејството да ја покажат вашата убов. Можете да додадете малку исклучителен златен прав, златен прав, сребрени sequins и разни убави украси на калапот, сè додека е исполнето со епоксидна смола, може да ви донесе убави ефекти, полн со свој стил. Совршен подарок за смола : Силиконски калап поставен идеален за правење уникатен роденден, Божиќ, Денот на мајката, подароците за Денот на вineубените за семејства, пријатели, lубовник или секој што сака DIY занаетчиски проекти. Silicone Mold 6-Cavity Flower Cloud Soap Making Supplies Cake Decorating Tools Household Candle Molds Resin Crafts Gift silicone soap molds Features : 100% brand new and high quality Our Silicone molds are made of high-quality silicone, flexible, durable and smooth, easy to demold and чиста.


Клучни карактеристики

Material:
Food Grade Silicone
Color:
Pink
Size:
As the Picture
Package Includes:
1 x Silicone Mold
note:
1.Please allow 0-2cm errors due to manual measurement, make sure that you do not mind before you order.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3.Other parts are not included.:
Thanks for your understanding. :

Слични производи во категоријата