• Со попуст
  • Неодамнешно
Воланот за скроб за кожа на кожен стругалка со дрвена рачка, професионална алатка за занаетчиски кожни занаети

Воланот за скроб за кожа на кожен стругалка со дрвена рачка, професионална алатка за занаетчиски кожни занаети

 
DEN 372.80

Количината на стоката
Това е достапна

DIY кожна рака за шиење со рака за шиење на раб на работ на тример за писател на кожен рачен кожен раб машина Професионални алатки за кожа, како што се појас, паричник, чанта, кожа, удар, табела и др. Се користи за да се притисне уредната нишка за шиење или линијата за декорација на картичката за паричник. Направено од пред -материјал, здрав и незгоден за 'рѓа, елегантна удобна рачка од дрво. Прилагодување на ширина на кожни крим. DIY кожна рака за шиење со рака за шиење на раб на работ на тример за писател на кожен рачен кожен раб машина. Професионални алатки за кожа, како што се појас, паричник, чанта, кожа, удар, табела и др. Се користи за да се притисне уредната нишка за шиење или линијата за декорација на картичката за паричник. Направено од пред -материјал, здрав и незгоден за 'рѓа, елегантна удобна рачка од дрво. Прилагодување на ширина на кожни крим. Опис : - Алатка за шиење на кожни рачни кожни рачни раб на работ на пискапување со писател на кожа, изработена од пред-материјал од премоум, здрав и мачен на 'рѓа, елегантно удобно рачка за дрво- прилагодување на кожна ширина на крилјата- што се користи за да се притисне уредната нишка за шиење или картичката за паричник на паричник за паричник Линија за декорација на позиција- Професионални алатки за кожа, како што се појас, паричник, чанта, кожа, удар, табела за табели и сл.


Клучни карактеристики

- Total Length:
190mm/7.48inch
- Adjustable Width:
0-19mm
Package Includes:
1pc Leather Scriber
Dear, our products are delivered within 7 days at the fastest, usually within 7- 15 working days, and we provide a 30- day unsatisfactory money- back guarantee service:
If as a gift for girlfriend, friend, lover, classmate teacher, girl, please contact me and I will use the gift wrapping for you to ship :

Слични производи во категоријата