• Со попуст
  • Неодамнешно
Завртете ги столпчињата завртки на задната глава О прстен, метални копчиња со метално копче со месинг кожни делови, сребрена кожа занаетчиски нокти DIY работни дода?

Завртете ги столпчињата завртки на задната глава О прстен, метални копчиња со метално копче со месинг кожни делови, сребрена кожа

 
DEN 1272.00

Количината на стоката
Това е достапна

Лесно е да се инсталираат месинг столпчиња за завртки на задниот дел на главата на главата, кожни делови од кожа : месинг од сребро за закопчување за чанти можат лесно да се инсталираат и отстранат; Користејќи ја завртката за завртки, заврткајте ја шипката во другата страна на прстенот О додека не се најде цврсто Завртки за завртки на метални копчиња за завртки : овие затнувања на прстенот О, се изработени од квалитетен месинг материјал, кои имаат силен отпор на абење и; Поради процесот на електропланирање, површината на кожата ја заниша бојата трае без да згасне. Завртки за завртки за завртки за завртки за завртки од сребрена тркалезна глава дизајнирана : o главите на прстенести глави изгледаат толку прекрасно во густо парче кожа; Заврзниците на златни сфери, даваат парче вистинско индустриско чувство. Завртки за нокти, завртки за завртки за метални прстени за глава : Тип на завртки е склопена, формата е тркалезна база, легура, никел финиш, месинг за завртки за занаетчиски занаетчиски занаети. Тркалезен прстен глава за занаетчиски делови за занаетчиски делови за нокти широка апликација : Овие метални он прстенести столбови се погодни за вас да направите свои персонализирани додатоци, како што се торби, ремени, чанти, кожни нараквици, чевли, капи и кожни занаети DIY, златото о Прстените за чанти можат лесно да се инсталираат и отстранат; Користејќи ја завртката за завртки, заврткајте ја шипката во другата страна на прстенот О додека не се најде цврсто. Лесно е да се инсталираат месинг столпчиња за завртки на задниот дел на главата на главата, кожни делови од кожа : месинг од сребро за закопчување за чанти можат лесно да се инсталираат и отстранат; Користејќи ја завртката за завртки, заврткајте ја шипката во другата страна на прстенот О додека не се најде цврсто. Завртки за завртки на метални копчиња за завртки : овие затнувања на прстенот О, се изработени од квалитетен месинг материјал, кои имаат силен отпор на абење и; Поради процесот на електропланирање, површината на кожата ја заниша бојата трае без да згасне. Завртки за завртки за завртки за завртки за завртки од сребрена тркалезна глава дизајнирана : o главите на прстенести глави изгледаат толку прекрасно во густо парче кожа; Заврзниците на златни сфери, даваат парче вистинско индустриско чувство. Завртки за нокти, завртки за завртки за метални прстени за глава : Тип на завртки е склопена, формата е тркалезна база, легура, никел финиш, месинг за завртки за занаетчиски занаетчиски занаети.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата