• Со попуст
  • Неодамнешно
Баренкс 17 парчиња Комплет За Центрирање Алатка За Замаец Пилот Дупка Нелизгачка Универзална Поправка Издржлив Коректор На Алатката За Усогласување На Плочата На ?

Баренкс 17 парчиња Комплет За Центрирање Алатка За Замаец Пилот Дупка Нелизгачка Универзална Поправка Издржлив Коректор На Алатката За

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Големина : 22х12х5см/8, 66х4, 72х1, 97инч За брзо прецизно усогласување на дупката за замаец и плочата за погон на спојката при монтажа на автомобил. Сида усогласување на спојката плоча за собранието. Погоден за употреба кај повеќето автомобили и лесни комерцијални возила. Алатката за усогласување на клубот изработена од висококвалитетен челик, силна и издржлива, хемиски црна завршница на површината, така што не е лесно да се ' рѓосува. Големина : 22х12х5см/8, 66х4, 72х1, 97инч. За брзо прецизно усогласување на дупката за замаец и плочата за погон на спојката при монтажа на автомобил. Сида усогласување на спојката плоча за собранието. Погоден за употреба кај повеќето автомобили и лесни комерцијални возила. Алатката за усогласување на клубот изработена од висококвалитетен челик, силна и издржлива, хемиски црна завршница на површината, така што не е лесно да се ' рѓосува. Опис : - за брзо прецизно усогласување на дупката за замаец и плочата за погон на спојката при монтажа на автомобил. - Сида усогласување на спојката плоча за собранието. - Погоден за употреба на повеќето автомобили и лесни комерцијални возила.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата