• Со попуст
  • Неодамнешно
Алатка ЗА Усогласување НА СПОЈКАТА ДЕПИЛА 17 парчиња/Поставете Автоматско Усогласување На Спојката Усогласување На Комплетот Специјална Алатка Коректор За Дупки ?

Алатка ЗА Усогласување НА СПОЈКАТА ДЕПИЛА 17 парчиња/Поставете Автоматско Усогласување На Спојката Усогласување На Комплетот Специјална Алатка

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Сигурна Алатка : алатката за усогласување На Спојката работи точно како што е дизајнирана Ова е лесен за употреба, добро изграден и многу потребен комплет алатки за отстранување на воланот и совршена комбинација за секој комплет автомобилски алатки за брзо завршување на работата. Професионално Изработена : оваа универзална спојка е комплет алатки за професионално одделение што е направен за тешка употреба и термички обработен за потребната јачина. Дизајниран да биде незаменливо сигурен и прецизен, правејќи ги поправките поефикасни и без проблеми. Издржлива конструкција : оваа алатка за усогласување на спојката е направена од квалитетни материјали за да се обезбедат сигурни перформанси и долг работен век. Напредна Обработка : 17 парчиња алатка за усогласување на дупката на спојката, фалсификување и притискање на челик од хром ванадиум, целокупна термичка обработка. Фина Обработка : Фино завршна обработка изработени челични грмушки со хемиски црна завршница, издржливи и цврсти. Сигурна Алатка : алатката за усогласување На Спојката работи точно како што е дизајнирана. Ова е лесен за употреба, добро изграден и многу потребен комплет алатки за отстранување на воланот и совршена комбинација за секој комплет автомобилски алатки за брзо завршување на работата. Професионално Изработена : оваа универзална спојка е комплет алатки за професионално одделение што е направен за тешка употреба и термички обработен за потребната јачина. Дизајниран да биде незаменливо сигурен и прецизен, правејќи ги поправките поефикасни и без проблеми. Издржлива конструкција : оваа алатка за усогласување на спојката е направена од квалитетни материјали за да се обезбедат сигурни перформанси и долг работен век.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Clutch Aligning Tool Kit
Material:
Steel
Color:
BlackCase Color
Fit for Fiat:
Fit for Ford:
Fit for Honda:
Fit for Mazda:
Fit for Mitsubishi:
Fit for Nissan:
Fit for Opel:
Fit for Peugeot:
Fit for Renault:
Package List:
1 x Clutch Aligning Tool Kit
Note:
Only the above package content, other products are not included.Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/? 1?3cm.

Слични производи во категоријата