• Со попуст
  • Неодамнешно
Решетка За Радијатор за Мотоцикли цилу Решетка За Радијатор За Мотоцикли丨 Решетка За Решетка За Радијатор За Мотоцикли丨мотоцикл Решетка За Радијатор Решетка Од ?

Решетка За Радијатор за Мотоцикли цилу Решетка За Радијатор За Мотоцикли丨 Решетка За Решетка За Радијатор За Мотоцикли丨мотоцикл

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Совршени додатоци - - - - - - - - - - Замена На Решетката На Радијаторот За Мотоцикли ЗА Нинџа400 2018+, за Нинџа250 300 2018+, е добра замена за Старата Или оштетената Скара На Радијаторот На Мотоцикли, ве молиме внимателно прочитајте ги спецификациите на производот пред да купите Совпаѓање! Директна Замена : пакетот вклучува додатоци за монтирање, како што се завртки, дихтунзи итн. Завртки за инсталација, едноставни и брзи. Лесна инсталација, висока сигурност. Опсег на примена решетката на радијаторот на мотоциклот е добра замена за нинџа400 2018+ и исто така замена за нинџа250 300 2018+. Queservice_ веруваме во квалитетот на нашите производи. Професионалните функции и високата сигурност ви даваат различно искуство и обезбедуваат задоволство на секој клиент. Ако имате какви било прашања во врска со нашите производи, слободно контактирајте не, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. Дизајн на решетка : штитникот за резервоари за вода за мотоцикли прифаќа дизајн на решетка, го намалува отпорот на воздухот, ви овозможува целосно да уживате во забавата при возење.


Клучни карактеристики

Item Type:
 Motorcycle Radiator Grille
Material:
Stainless Steel
Fitment:
Replacement for NINJA400 2018+:
Replacement for NINJA250 300 2018+:
Package List:
1 x Motorcycle Radiator Grille :
4 x Screw :
4 x Gasket:
5 x Washer:

Слични производи во категоријата