• Со попуст
  • Неодамнешно
Додатоци за контролор од не'рѓосувачки челик, пакет додатоци за замена со стеги за текстура и прилагодливи алатки, за Xbox One Elite Series 2

Додатоци за контролор од не'рѓосувачки челик, пакет додатоци за замена со стеги за текстура и прилагодливи алатки, за Xbox One Elite Series

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Брендот Septpenta нуди разновидни електронски производи од 3 C, како што се компјутери, телевизори, мобилни телефони, слушалки, електронски албуми, конзоли за игри, звучници, мрежни картички, полначи и така натаму Ние исто така нудиме најразлична опрема за камера, индустриска опрема, опрема за надворешни работи, детски играчки, материјали за миленичиња, материјали за земјоделски машини, итн. 【Комплетен комплет за додатоци за замена вклучува 6 метални модни памки за разменување, 4 виолетови лопатки (2 средни и 2 мали ), 2 виолетови Д-под-рампа, 1 алатка за прилагодување на напнатоста на сребро. 【Нов изглед】 Делови за замена од не'рѓосувачки челик се совршено компатибилни со оние што се користат за Xbox One Elite Series 2. Лесно заменете ги старите копчиња за нов изглед и најдобро искуство за игри за вас и мене. 【Лесно за замена】 Деловите за замена за додатоците за игри се лесни за замена без да се одвои контролорот, главата се држи како магнет и е многу силна. 【Лесно за замена】 Делови за замена на додатоци за игри се лесни за замена, без да се издвојува контролорот и главата се држи како магнет и е многу стабилен. 【Квалитетна услуга по продажбата】 Ако имате какви било прашања во врска со додатоците за зафаќање, ве молиме слободно контактирајте не и ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа!. 【Комплетен комплет за додатоци за замена на комплетот вклучува 6 метални палети за размена на модитори, 4 виолетови лопатки (2 средни и 2 мали), 2 виолетови Д-под-под-рампа, 1 алатка за прилагодување на затегнување на сребро. 【Нов изглед】 Делови за замена од не'рѓосувачки челик се совршено компатибилни со оние што се користат за Xbox One Elite Series 2. Лесно заменете ги старите копчиња за нов изглед и најдобро искуство за игри за вас и мене. 【Лесно за замена】 Деловите за замена за додатоците за игри се лесни за замена без да се одвои контролорот, главата се држи како магнет и е многу силна. 【Лесно за замена】 Делови за замена на додатоци за игри се лесни за замена, без да се издвојува контролорот и главата се држи како магнет и е многу стабилен.


Клучни карактеристики

Item Type:
Controller Accessory Kit
Material:
Stainless Steel
Colour:
Purple
Applicable:
For Xbox One Elite Series 2 
Parameters:
1. The colour is treated with electroplating technology and the thumb lever replacement is made of high quality metal for durability and corrosion resistance.:
2. Better touch:
Exactly the same size and material as the official for Elite Series 2 controller accessory, with a textured grip design to prevent slippage, enhance hand sensitivity and improve the gaming experience.
3. A variety of DIY style key sets and more personalised tuning programs make it easy for players to adjust the joystick speed, key positions, etc., adding to the personalised experience of the controller.:
Package List:
6 x Rocker Cover  :
1 x Round Cross Keys :
1 x Cross Key :
4 x Pull Tabs  :
1 x Standard Parts :
1 x T8 Screwdriver :
1 x Screwdriver :
1 x Pry Bar :
1 x Storage Bag :

Слични производи во категоријата