• Со попуст
  • Неодамнешно
TNP Двојна Станица За Полнење За Xbox One Контролер w/ 2 Полнење 600mah Литиумски Батерии, Пристаниште Лулка База Полнач w/USB Кабел, LED Индикатор За Статус За Xbox One S/X Безжичен Г?

TNP Двојна Станица За Полнење За Xbox One Контролер w/ 2 Полнење 600mah Литиумски Батерии, Пристаниште Лулка База Полнач w/USB Кабел,

 
DEN 876.80

Количината на стоката
Това е достапна

Наплаќаат до 2 Xbox еден игри контролори истовремено; лесен начин за заштеда на време и простор Доаѓа со 2x 600m Ah батерии за полнење за полнење На Секоја Xbox Еден Gamepad. ИНДИКАТОРОТ ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ЛЕР за секој контролер ви овозможува брзо да го проверите статусот на полнење. Приклучоци директно Во Xbox One со вклучен Микро USB кабел. Компактниот фактор на форма зазема минимален простор. Совршен за апартмани, студентска соба, хотели и многу повеќе. Овој Приклучок За Двојно Полнење За Xbox One истовремено наплаќа до 2 Xbox one контролори. Секој контролер има свој ИНДИКАТОР ЗА ПОЛНЕЊЕ НА ЛЕР. Приклучокот за Полнење вклучува 2 батерии на полнење и приклучоци директно во Xbox One со USB кабел (Вклучен).Едноставно испуштете Ги вашите gamepads За Игри Xbox One конзола на оваа основа за да започнете со полнење, нема повеќе да се занимавате со микро USB портите. Двете батерии на полнење (капацитет од 600 mah) што доаѓаат со оваа станица за полнење се опремени со микро USB порти, што ви овозможува да ги полните со погодност. Наполнете го вашиот контролер од вашиот лаптоп, УСБ-АДАПТЕР за НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА или директно од Вашиот Xbox One.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата