• Со попуст
  • Неодамнешно
Sinbrlaiенски жени 3 парчиња лесни тренинзи за тренинзи, поставувања за спортска облека за јога, хеланки и фитнес на градник за истегнување на спортови.

Sinbrlaiенски жени 3 парчиња лесни тренинзи за тренинзи, поставувања за спортска облека за јога, хеланки и фитнес на градник за истегнување на

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

60% најлон, 35% полиестер, 5% спандекс Затворање на патент. Три начини за носење.* Гимназиски спортови за спортски градник+хеланки за кревање на задник; * Тренингот поставен ракав за ракав на врвот на културата+лепчиња за кревање на плен за жени;* Tracksuit Set-Bra+Top на култура+Legging. Професионална ткаенина од саќе за спортска облека, може да ги задоволи основните потреби на вежбите. Getе добиете 3 парчиња : Stright Sports Bra+Беспрекорни хеланки за печатење на змија+врвот на патентите со долги ракави. Cross Back Sports градник и отстранливи чаши, ребрестиот потколеник обезбедува соодветна, ви дава дополнителна удобна и слобода. Хелегите за кревање на задниот дел помагаат да се создаде шармантна крива на телото. Беспрекорен дизајн со висок половината, прегрнете го вашиот апс и назад, удобно. Врвот со долги ракави со преден патент и дупка за палецот, направете го удобно и удобно да се носи ,. Професионална ткаенина за спортска облека од саќе. Контрастна дизајн на бојата за шиење. Вграден градник и отстранлив подлога. Полнете го врвот со стенд-ап кардиган.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата